Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Zoek je een goed internet marketing bureau? Wij bedienen veel klanten in de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de wijde regio en werkte voor opdrachtgevers als Efteling, Achmea, BMW en diverse andere mooie organisaties. Dit doen we allemaal vanuit ons internet marketing bureau Brize.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

We zijn bij Brize opgegroeid met internet en weten als geen ander wat er komt kijken bij een effectief internet marketing bureau (bijvoorbeeld voor SEO of SEA). Want we zijn niet zomaar een goed internet marketing bureau, we weten dat het de effectiviteit en efficiëntie zijn die het verschil maken. We zorgen voor meetbare resultaten, op basis van de voor jouw organisatie belangrijke KPI’s. We genereren significant meer bezoekers naar de website, zetten een nieuw product of een nieuwe dienst online in de markt en bouwen aan de branding en naamsbekendheid van jouw organisatie of een specifiek nieuw merk.

Op die manier zijn we een ervaren internet marketing bureau in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en diverse andere nationale en internationale locaties. We voeren data-gedreven offline campagnes uit met ons reclamebureau, maar weten ook als geen ander wat er voor nodig is om hoger in Google te komen of hoe je het best processen kunt automatiseren. Wij pakken de handschoen op en zorgen ervoor dat we bouwen aan de doelstellingen die je hebt gesteld, of die we samen in kaart brengen. Op die manier slagen we er als internet marketing bureau in jouw merk op een succesvolle manier op te bouwen en producten bij de specifieke doelgroep onder de aandacht te brengen.

Dit doet een internet marketing bureau
We werken als internet marketing bureau aan diverse doelstellingen, altijd projectmatig en op basis van een transparante aanpak. Onderverdeeld in verschillende fasen. Waarmee we je integraal van dienst kunnen zijn, of waardoor we expertise en ervaring kunnen bieden op de specifieke plekken in het proces waar je die nodig hebt. We zetten een aantal van onze activiteiten op een rij:

1) Onderzoek: de researchfase
Een goede internet marketing campagne begint met een gedegen onderzoek. Naar de huidige situatie, naar de gewenste situatie en naar de manier waarop klanten zich oriënteren of hun aankopen doen. Wij gaan op zoek naar ervaren knelpunten en leggen nieuwe kansen bloot. Als een ervaren internet marketing bureau, dat weet wat er online mogelijk is.

2) Strategie: planning van de werkzaamheden
Na gedegen onderzoek bepalen we de strategie en werken we aan een planning van de werkzaamheden. We stellen de belangrijkste marketingkanalen vast en brengen de customer journey van klanten in kaart. Om de belangrijkste kansen op conversie te identificeren, zodat we daarna planmatig te werk kunnen gaan.

3) Aan de slag: implementeren
Onze ervaren specialisten gaan aan de slag. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en andere nationale en internationale locaties. Zo vlogen we een keer voor een klant naar Kenia om daar de hele marketingafdeling recht te trekken. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam. Je houdt de volledige controle, terwijl wij ervoor zorgen dat we de besproken werkzaamheden als internet marketing bureau voor je uitvoeren.

4) Evalueren: rapporteren en optimaliseren
We evalueren door te rapporteren en optimaliseren. Heldere managementrapportages, met daarin de gerealiseerde resultaten. Duidelijke informatie die in één oogopslag aangeeft hoe je bedrijf ervoor staat en wat we voor elkaar hebben gekregen. Om verder te optimaliseren en de volgende doelstellingen te bereiken.

Op die manier werken we als internet marketing bureau vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en andere nationale en internationale locaties aan belangrijke uitdagingen voor grote en kleinere klanten. Online, of in combinatie met onze offline ervaring als specialisten in marketing en Growth Hacking. Voor een breed palet aan mogelijkheden, waarbij we dus veel meer voor je kunnen doen dan een standaard zoekmachine marketing bureau.

Internet Marketing Bureau in Nederland en daar buiten
Internationaal opereren. Op die manier werkten we in het verleden voor diverse grote organisaties. Zo vlogen we voor een reisorganisatie naar Kenia om daar de marketing op orde te brengen en organiseerde we interne hackathons in Portugal voor een klant om afdelingen beter met elkaar te laten samenwerken. We weten als online marketing bureau wat erbij komt kijken om grote organisaties goed van dienst te zijn, zodat we ook bij jou uitstekend aan de slag kunnen. Zo werkten we in de afgelopen jaren als internet marketing bureau voor organisaties als:

1) Google
De absolute marktleider in online zoekverkeer en zoekmachine adverteren. De grootste online speler van dit moment, die altijd op zoek is naar de meest recente innovaties en bijzonder creatieve oplossingen bij belangrijke uitdagingen. Voor Google werkten we mee aan een campagne waarin nieuwe features voor Google Maps werden gelanceerd.

2) ING
Een van de drie grootbanken in Nederland, die ook internationaal een belangrijke positie op de wereldmarkt vertegenwoordigt. Voortdurend op zoek naar innovatieve (online) oplossingen, zowel op het gebied van marketing als operationeel. We lanceerden een campagne waarbij mensen meedachten over de bank van de toekomst.

3) Unilever
Een wereldspeler in Fast Moving Consumer Goods. Die openstaat voor creatieve oplossingen voor belangrijke uitdagingen. Online en offline, zich goed bewust van de enorme kracht van goede (online) marketing. We werkte mee om een nieuw product in de markt te zetten.

We werken als online marketing bureau zowel in Nederland als in de rest van de wereld voor grote en kleinere klanten. We werken aan belangrijke projecten om nieuwe merken te introduceren en gebruiken retargeting technieken om bijna klanten toch te verleiden een aankoop te doen. De nieuwste technieken gecombineerd met uitgebreide expertise en ervaring. Voor een efficiënte en vooral effectieve marketingcombinatie.

Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen
Samen met mijn team kan ik op verschillende manieren iets voor je betekenen als internet marketing bureau. Zo kunnen we valideren of jouw organisatie product/market fit heeft bereikt, maar helpen we je natuurlijk ook graag in de volgende stap om de belangrijkste tractie kanalen te identificeren om op de juiste manier de doelgroep te bereiken. Je kunt ons inzetten op de plekken waar jij ons nodig hebt en we werken graag nauw samen met de rest van je team. Vanuit ons kantoor in Rotterdam of bij je op locatie in Amsterdam, Utrecht of elders in Nederland of daar buiten. Wij zijn flexibel en altijd gericht op resultaat, om je organisatie online vooruit te helpen met slimme oplossingen op basis van actuele technologische mogelijkheden.

Wij zorgen er als internet marketing bureau voor dat je kunt werken aan je online vindbaarheid en zichtbaarheid, altijd door efficiënt gebruik te maken van het beschikbare budget. Wij helpen je de doelgroep effectief te bereiken, om de omzet te verhogen en krachtig te bouwen aan de naamsbekendheid bij de belangrijke doelgroep(en) van jouw organisatie. Meer weten over de mogelijkheden en wat we voor andere klanten deden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.