Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een reclamebureau gezocht? We leggen je graag uit waar we aan werken en hoe we waarde creëren voor jouw organisatie. Waarde voor je doelgroep, bijvoorbeeld door nieuwe producten in de markt te zetten, een nieuwe markt aan te boren of een combinatie van beiden.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Met Brize, het reclamebureau achter Jesse van Doren doen we er alles aan om voor onze klanten de juiste associaties bij doelgroepen op te wekken. Op die manier kunnen we jouw product of dienst juist introduceren bij de doelgroep(en) die er voor jou toe doen. Als een van de grootste reclamebureaus in Nederland werken we in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en diverse andere regio’s in het land.

We werken aan uitdagingen voor grote en kleine klanten, voor langdurige projecten en kortere interventies. We vinden het ontzettend interessant om te werken aan uiteenlopende uitdagingen, maar dit maakt het ook lastig om uit te leggen wat een reclamebureau precies doet.

Dit doet een reclamebureau:
Benieuwd naar wat een reclamebureau doet? We zorgen ervoor dat we bouwen aan zichtbaarheid, zowel online als offline. Zichtbaarheid van nieuwe producten die een bestaande markt aan moeten spreken, net als zichtbaarheid voor bestaande producten in een bestaande markt. Door aan nieuwe associaties te bouwen bij de doelgroep en door in te spelen op hun specifieke behoeften.

De concrete werkzaamheden waar we aan werken als een van de grootste reclamebureaus in Nederland kunnen op die manier behoorlijk uiteenlopen. We werken bijvoorbeeld aan marktonderzoeken, waarbij we er met focusgroepen voor zorgen dat we de eerste reactie op nieuwe producten peilen. En we doen onderzoeken naar bestaande of nieuwe markten, met de kansen om daarin een nieuw product te lanceren.

En andersom zetten we nieuwe producten op een spectaculaire manier in de markt, door guerilla-acties te organiseren die veel publiciteit opleveren. We zijn als reclamebureau in Nederland gespecialiseerd in zowel reclame als PR. Via de verschillende kanalen, waardoor we integrale projecten ontwikkelen waarmee we de doelgroep zo effectief mogelijk bereiken. Via traditionele media zoals magazines, kranten, televisie en radio. En met de inzet van nieuwe media, door in te spelen op Pinterest, social media advertenties, een netwerk van websites en Google AdWords.

Het is de combinatie van al die elementen waarmee we er als reclamebureau voor zorgen dat we de marketing naar een hoger plan tillen. Specifiek als internet marketing bureau of door ons heel nadrukkelijk te richten op de mogelijkheden die zoekmachines te bieden hebben. We zorgen ervoor dat je hoger in Google komt of werken aan je offline zichtbaarheid.

Een van de grootste reclamebureaus in Nederland
We zijn op die manier uitgegroeid tot een van de grootste reclamebureaus in Nederland. Dat betekent dat we werken met diverse grote en ook kleinere organisaties, altijd op basis van hun specifieke wensen. Op basis van een duidelijke en projectmatige aanpak, waarmee we goed in kaart brengen wat er moet gebeuren. Vervolgens gaan we daar met een team van specialisten mee aan de slag. We ontwikkelen nieuwe concepten en zetten bestaande concepten op een vernieuwende manier in de markt.

We zijn een strategisch en creatief bureau, dat weet wat erbij komt kijken om een goede campagne of een geslaagd design te ontwikkelen. We gebruiken video en fotografie, maar kunnen ook design en development oppakken. Op die manier kunnen we het complete project verzorgen of de expertise en ervaring leveren die je zoekt. Wij zorgen ervoor dat je product of dienst op een overtuigende en opvallende manier wordt gepresenteerd, om je product of dienst op een succesvolle manier onder de aandacht te brengen.

We verzorgen de branding voor diverse grote klanten, hiermee behoren we tot een van de grootste reclamebureaus in Nederland. In Amsterdam en in Rotterdam, net als in andere grote steden als Utrecht en Den Haag of juist buiten die specifieke gebieden. We werkten in het verleden onder andere voor:

1) De Efteling
Het grootste en best bezochte pretpark in Nederland. Een geweldige uitdaging om als reclamebureau bij te dragen aan de verdere positionering van het park en de specifieke attracties. We ontwikkelden een viral campagne voor een van hun attracties.

2) SONY
Een van de grootste technologie fabrikanten ter wereld, met ook in Nederland en de rest van de Benelux een stevige positie op de markt. Een mooie kans voor ons als reclamebureau om te bouwen aan verdere branding. We waren betrokken bij de lancering van een nieuwe telefoon.

3) 2toDrive
Een initiatief in Nederland om al vanaf 16,5 jaar te kunnen starten met het rijbewijs. En een mooie uitdaging voor ons als reclamebureau om dit op een duidelijke manier te presenteren.

4) Centraal Beheer Achmea
Voor de nieuwe 'Even Apeldoorn bellen' campagne van Achmea, creëerden we een hoax dat de eerste zelf rijdende auto op het Nederlandse wegennet gespot was. Dit werd geplugd op diverse bekende websites als Dumpert en Autoweek. Daarna kwam de vervolg campagne  campagne online die inmiddels ruim 1 miljoen keer bekeken is:

Reclamebureau: campagne voor Centraal Beheer AchmeaWat mijn team en ik voor je kunnen betekenen
Benieuwd wat je van een van de grootste reclamebureaus in Nederland kunt verwachten of wil je meer weten over wat we in die rol doen? We vertellen je graag meer over de projecten die we realiseerden en nog liever over wat we concreet voor je kunnen betekenen.

We zijn gespecialiseerd in branding en het ontwikkelen van concepten. Dat betekent dat we uitstekend kunnen analyseren welk beeld de doelgroep eventueel al van je merk heeft. Om dat vervolgens naar wens bij te stellen of om een nieuw merk op te bouwen. Via de belangrijke kanalen en een gedegen marketingmix, altijd vanuit uitgebreide expertise en ervaring met verschillende grote merken.

We bouwen aan nieuwe namen en verstevigen de posities van de gevestigde orde. Op die manier zorgen we er als reclamebureau voor dat je jezelf altijd op de gewenste manier kunt uiten en positioneren. Expertise en ervaring, als sleutel naar een succesvolle positie in het hoofd van de doelgroep die je voor ogen hebt. Als ervaren reclamebureau weten we wat er moet gebeuren om jouw merk goed in de markt te zetten.

Wil je meer weten over onze activiteiten als reclamebureau en wat we doen en voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier hier beneden, dan vertellen we je er graag meer over.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.