Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een trendwatcher in Nederland gezocht? Specifiek in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een ander deel van het land? Zoek niet verder, trendwatcher Jesse van Doren neemt je graag mee in de technologische ontwikkelingen die eraan zitten te komen.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Van een zwak signaal naar een krachtige ontwikkeling, voordat het grote publiek daar weet van heeft. Boek een trendwatcher en kies daarmee voor een spreker die weet welke stippen er op de horizon staan, om te inspireren met ontwikkelingen die eraan zitten te komen. Waarvan het zaadje reeds geplant is, maar waarvan de groei tot op heden nog op zich laat wachten. Een trendwatcher boek je voor een heldere blik op de toekomst, die goed aangeeft waar we naartoe gaan en wat eraan zit te komen.

Een verhelderende blik in de toekomst, die dient als uitstekende motivatie tijdens een conferentie, een congres of een andere belangrijke bijeenkomst. Ter inspiratie en motivatie, dankzij inzichten in de toekomst die ons bewegen om in actie te komen.

Wat doet een trendwatcher?
Een trendwatcher is in Nederland steeds op zoek naar belangrijke ontwikkelingen, die nu nog niet meer zijn dan een zwak signaal. Dankzij de enorme potentie daarvan en de goede combinatie met belangrijke wensen en verlangens vanuit het onderbewustzijn. Nog niet bekend bij het grote publiek, maar klaar om door te breken als de tijd daarvoor rijp is. Een trendwatcher en spreker houdt bijvoorbeeld de ontwikkelingen op het gebied van voeding, de zorg en technologie in de gaten. Om vanuit die specialisatie aan te geven hoe de nabije of verre toekomst eruit zal zien, op basis van ontwikkelingen die al gaande zijn.

Nu nog als een zwak signaal, maar met de potentie om uit te groeien tot een meer brede en krachtige ontwikkeling. Voor een beter beeld van belangrijke trends en ontwikkelingen, naast de hypes die er af en toe plaatsvinden. Voor een duidelijk onderscheid tussen beiden, dat goed aangeeft wat opkomt en weer zal verdwijnen. En wat zich zal ontwikkelen om daadwerkelijk te blijven, waardoor de wereld om ons heen er anders uit gaat zien. In Nederland en specifiek in Amsterdam, net als in Rotterdam, Utrecht en de rest van de wereld.

Op die manier vertelt een trendwatcher als spreker over wat er staat te gebeuren. Binnen de organisatie, binnen de branche en bovendien binnen Nederland of over heel de wereld. Aan de hand van belangrijke trends die al in ontwikkeling zijn, maar nog niet het grote podium hebben die zij wel verdienen.

Trendwatcher boeken: de mogelijkheden
Een trendwatcher gezocht en die als spreker een mooi podium bieden? We doen dat regelmatig in Amsterdam en in de rest van Nederland. Bijvoorbeeld in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Net als buiten de grote steden, waarmee Jesse de kans grijpt om zwakke signalen op te pikken en te verspreiden onder het brede publiek. Om te voorspellen welke ontwikkelingen eraan zitten te komen en hoe de wereld er anders uit gaat zien. Beschikbaar tijdens diverse inspiratiesessies en natuurlijk als keynote speaker. Voor een spreker die als trendwatcher vertelt wat er komen gaat. Om te motiveren en inspireren:

1) Trendwatcher als keynote speaker
De trendwatcher verzorgt een keynote speech. En inspireert het publiek, door belangrijke ontwikkelingen te schetsen. Nu nog in de kiem, maar klaar om uit te groeien tot een krachtige ontwikkeling die niet meer te stuiten zal zijn. Ontwikkelingen en trends in plaats van tijdelijke hypes, voor een goed beeld van welke kant het op gaat.

2) Trendwatcher tijdens een personeelsdag
Een trendwatcher specifiek gericht op de branche en je eigen bedrijf. Toegespitst op de ontwikkelingen die er gaande zijn. Vanuit de zorg, de voeding of technologie. Van een breed perspectief tot heel specifiek, om de op handen zijnde ontwikkelingen ook zelf goed in de gaten te kunnen houden.

3) Trendwatcher tijdens een inspiratiesessie
Inspiratie en motivatie, door een trendwatcher die de belangrijkste ontwikkelingen schetst. En motiveert om daar direct zelf mee aan de slag te gaan. Door in te spelen op wat er komen gaat. En de werkwijze daar nu alvast op af te stemmen. Energiek en inspirerend, dankzij een spreker die weet hoe de toekomst eruit zal zien.

Het is uiteraard ook mogelijk om een trendwatcher te boeken tijdens een andere sessie of (bedrijfs)dag, afhankelijk van wat je van plan bent. Om belangrijke trends uit te lichten tijdens een evenement of een bijzondere bijeenkomst. Specifiek afgestemd op de eigen branche en het eigen bedrijf, of in meer brede zin om de grote lijnen in kaart te brengen. Informeer naar de mogelijkheden, dan vertellen we je er graag meer over.

Wat een trendwatcher voor je kan betekenen
Een trendwatcher kan net als een futuroloog een beetje in de toekomst kijken. Niet met een glazen bol, maar door goed te letten op de zwakke signalen die nu al gaande zijn. En door die te analyseren en uit te kijken naar krachtige ontwikkelingen die er plaats zullen vinden.

Boek een trendwatcher in Nederland, zoals in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of een ander deel van het land. En krijg een inkijkje in wat er gaande is. In klare taal, om het publiek te inspireren en te motiveren om in beweging te komen. Nieuwe energie voor alle deelnemers van het evenement, dankzij een blik op dat wat normaal gesproken verborgen blijft. Een blik op de toekomst die goed aangeeft wat eraan zit te komen en waar we rekening mee moeten gaan houden. Voor een voorsprong op de rest, dankzij een spreker die goed weet te verwoorden hoe de toekomst eruit gaat zien en wat we daar binnen het bedrijf, de branche of op nationale en internationale schaal van mogen verwachten.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.