Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Zoek je een spreker over het thema technologie- en innovatie? Jesse is veelgevraagd innovatie spreker en weet grote trends te vertalen naar praktische voorbeelden. Jesse spreekt jaarlijks op tientallen evenementen in binnen- en buitenland.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Innovatie zal de manier waarop we leven en werken volledig veranderen. Met nieuwe risico’s voor bedrijven en met enorme kansen voor innovatieve businessmodellen. Zo verandert robotisering  hoe we omgaan met apparaten en 5G verbindt al deze apparaten met elkaar en met internet. Lukt jouw organisatie het om de innovatiekracht te verhogen?

De trends voor 2030 laten een heel andere wereld zien dan hoe we die nu kennen, iets waar Jesse van Doren als technologie- en innovatie spreker regelmatig over spreekt. Hij spreekt bijvoorbeeld over Artificial Intelligence (AI) of Voice waarmee processen sneller en efficiënter gemaakt kunnen worden. Wil je een innovatie spreker boeken? Dan ben je bij Jesse aan het juiste adres!

Spreker innovatie? Jesse van Doren spreekt jaarlijks op tientallen events


Technologie en innovatie hebben een enorme impact op de samenleving die we kennen en de ontwikkelingen die er plaats zullen vinden. Dat geldt voor heel de samenleving, bijvoorbeeld omdat we op brede schaal gebruik kunnen gaan maken van kunstmatige intelligentie. Jesse van Doren deelt als innovatie spreker praktische voorbeelden vanuit diverse branches en schetst de toekomst zoals die er volgens hem uit komt te zien.

Ontwikkelingen in de samenleving: een innovatie spreker vertelt erover
Belangrijke ontwikkelingen in de samenleving vragen om innovatie. Sterker nog, zonder innovatie krijgen we niet de kans om meer duurzaamheid te verwerken in alle keuzes die we maken. In producten die we gebruiken, diensten die we verlangen en oplossingen die we met elkaar creëren.

We weten dat vliegen schadelijk is, terwijl we tegelijkertijd steeds meer verbonden raken en met anderen over heel de wereld zaken willen doen. We weten dat we onze huizen anders kunnen verwarmen, maar het valt niet altijd mee om gedrag te veranderen. Jesse spreekt als specialist in innovatie over nieuwe ontwikkelingen en slimme oplossingen, die het één met het ander verenigen. Meer duurzaamheid, door gebruik te maken van de manier waarop we keuzes maken en het gedrag dat we vertonen.

Hij spreekt over innovaties zoals kunstmatige intelligentie en over concrete toepassingen waar we nu al gebruik van maken. En over hoe dit in de toekomst zal veranderen, dankzij de ondersteuning voor onze eigen denkkracht die er beschikbaar komt.

Dankzij Artificial Intelligence (AI) krijgen we de kans om talloze bronnen te raadplegen, iets waar we zelf veel tijd en moeite in zouden moeten steken. Data-mining creëert allerlei nieuwe mogelijkheden, terwijl wij ons richten op belangrijke creatieve processen. Innovatie in de samenleving maakt allerlei ontwikkelingen mogelijk, waardoor we anders met elkaar om zullen gaan en met de systemen waarmee we werken. Het creëert de kans om data-driven te werken, om nieuwe uitdagingen in de samenleving op een goede manier het hoofd te bieden.

Innovatie spreker voor alle branches
Vanuit zijn brede ervaring in diverse branches vertelt Jesse van Doren als innovatie spreker over concrete toepassingen en schetst hij zijn visie op de toekomst. Bijvoorbeeld toegespitst op:

1) Innovatie spreker over de landbouw
Verticale landbouw heeft de toekomst en zal de manier waarop we werken volledig veranderen. Het creëert enorme kansen voor de inwoners van steden en is bijvoorbeeld geschikt voor de zuivering van grijs water. Bovendien helpt het beschadigde ecosystemen te herstellen en wordt het mogelijk om 365 dagen per jaar productief te zijn. Het is een concreet voorbeeld van innovatie waar Jesse als spreker over kan vertellen. Toegepast op een specifieke situatie en als helder voorbeeld van de nieuwe manier waarop we kunnen denken over technologie en de mogelijkheden die daardoor ontstaan.

2) Spreker over innovatie in het onderwijs
In het onderwijs maakt technologie allerlei nieuwe leersystemen mogelijk. Jesse spreekt over ontwikkelingen en brengt ze zelf in de praktijk, vanuit zijn ondernemingen zoals Brize en Hooked. Hij denkt bijvoorbeeld na over Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) in het onderwijs. Op die manier kunnen leerlingen en studenten slim gebruik maken van kunstmatige intelligentie en nieuwe toepassingen. Bijvoorbeeld dankzij de datahandschoen van het CAVE VR systeem. Het is de combinatie van een headset en een handschoen, om allerlei zintuigen van de studenten te prikkelen.

3) Spreker over innovatie in de zorg
De zorg is constant in ontwikkeling en laat op allerlei vlakken belangrijke innovaties zien. Jesse gaat als spreker over innovatie in op bijvoorbeeld biotechnologie en neurotech, waarmee we het DNA met ongekende precisie kunnen modificeren. Hij ontwikkelt oplossingen voor artsen en onderzoekers, die we tot een paar jaar geleden niet voor mogelijk hielden. Een mooi voorbeeld is een genbewerking aan de Universiteit van Wisconsin-Madison. Daar slaagde onderzoekers erin om iets te doen aan de 30.000 sterfgevallen door clostridium difficile in de Verenigde Staten. Ze ontwikkelden een oplossing voor resistentie tegen bacteriën, door het overmatig gebruik van antibiotica.

Innovatie spreker over de toekomst: Jesse van Doren
Op zoek naar een innovatie spreker, die spreekt over de toekomst en wat dit voor jouw branche of organisatie zal betekenen? Jesse is een veelgevraagd futuroloog, en spreekt zowel in het Nederlands als Engels. Tijdens keynotes over heel de wereld schetste hij aan meer dan 500 verschillende bedrijven al zijn visie op innovatie en hoe we daar allemaal gebruik van kunnen maken. Dankzij keynotes bij bedrijven zoals Google, KPMG en de Europese Unie weet hij welke ontwikkelingen tot de verbeelding spreken en hoe hij daar zoveel mogelijk mensen enthousiast voor kan maken. Kies voor een inspirerende innovatie spreker, die bovendien met zijn bedrijven zelf werkt aan de innovatie waar hij over spreekt.

Enthousiast over Jesse als spreker over innovatie? Lees zijn verhaal of neem vrijblijvend contact op om te kijken of Jesse ook iets voor jullie evenement kan betekenen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. We horen graag van je!

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.