Jesse van Doren Neem contact op

Mijn naam is Jesse van Doren. Als ondernemer neem ik mensen mee naar een inspirerende toekomst, waarin hoe we leven, werken en zaken doen drastisch gaat veranderen. Samen met mijn team doe ik dagelijks onderzoek naar de invloed van technologie op ons leven. Ondanks dat ik nog relatief jong ben, heb ik in de afgelopen jaren gewerkt voor meer dan 350 organisaties, waaronder bekende merken als: Google, Netflix en BMW.

Ik ben niet alleen een trendwatcher, maar ook een doener. Naast mijn onvergetelijke passie voor technologie, zit 'hard werken' in mijn DNA. Als ondernemer ben ik constant op zoek naar nieuwe manieren om problemen op te lossen en waarde te creeëren voor mens en maatschappij. Dit doe ik met mijn bedrijven: Brize, Hackathonopmaat, Livestreamopmaat en Trackcol. Ik zie mijn leven als een grote film. Een script met een opening, een verhaal-lijn en een eind en blijf mijn script voortdurend aanpassen. Niets staat vast; uit het enorme aanbod van mogelijkheden kies ik secuur mijn eigen weg. Dit brengt mij steeds weer in nieuwe uitdagende omgevingen, waarin ik kansen zie of zelf creëer.

Voor mij zijn leeftijd en locatie irrelevant. In een zelf gecreëerde online en offline community, verbind ik duizenden ondernemers uit meer dan 20 verschillende landen met elkaar om hun land vooruit te helpen middels ondernemerschap.

"Als je verschillende mensen en data met elkaar verbindt, ontstaan er mooie dingen" - Jesse van Doren

Ik zie dit keer op keer onder mijn neus gebeuren. Zo maakte de provincie Gelderland al 10 jaar lang beleidsplannen om een lokaal verkeersprobleem in Nijmegen op te lossen. Wij organiseerden een wedstrijd om alle betrokken partijen bij elkaar te brengen en een oplossing te vinden voor dit probleem. Resultaat: binnen 24-uur was er een oplossing voor het verkeersprobleem en de provincie Gelderland bespaarde er ook nog eens miljoenen euro's mee.

Ik spreek regelmatig op evenementen, waarin ik mensen laat zien hoe technologie ons leven gaat veranderen. Waarbij ik mijn enthousiasme niet alleen voor mijzelf hou, maar jong en oud met elkaar verbindt met als doel ervoor te zorgen dat mensen direct zelf aan de slag willen. Ik neem mensen mee op reis, waarin ik persoonlijke verhalen en tips deel, die mij hebben geholpen om te komen waar ik vandaag de dag sta.

Als jonge enthousiaste ondernemer, bevind ik mij midden in de 'technologie-hausse' waarin we ons vandaag de dag begeven. Zo lanceerde ik samen met Achmea een 'Even Apeldoorn Campagne' waarin we lieten zien dat de eerste zelfrijdende auto ook in Nederland was gespot, nadat Google de eerste zelfrijdende auto in de VS lanceerde. Ik bracht het concept van een hackathon naar Nederland, was de eerste die de term 'growth hacking' in Nederland gebruikte en ik schoot op Oudjaarsnacht in 2018, de allereerste vuurwerkpijl ter wereld de lucht in via een spraakcommando. Mijn doel is om technologie uit de wetenschappelijke sfeer te halen en toegankelijk te maken voor iedereen, zodat iedereen begrijpt hoe technologie een impact gaat maken op hoe we leven, werken en ondernemen.

Over Jesse van Doren

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.