Nederlands
Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Wie is Jesse van Doren? What is Brize?

We zijn een ervaren zoekmachine marketing bureau, met brede online expertise. Dat betekent dat we bouwen aan campagnes in AdWords en in Bing Ads. Om meer klanten te bereiken, vanuit de resultaten bij zoekopdrachten die potentiële klanten online doen.We spreken van zoekmachinemarketing of van SEA, twee termen die we

Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

We zijn een ervaren zoekmachine marketing bureau, met brede online expertise. Dat betekent dat we bouwen aan campagnes in AdWords en in Bing Ads. Om meer klanten te bereiken, vanuit de resultaten bij zoekopdrachten die potentiële klanten online doen.

We spreken van zoekmachinemarketing of van SEA, twee termen die we door elkaar heen gebruiken. SEA staat voor Search Engine Advertising en is daarmee de internationaal gebruikte afkorting voor onze belangrijkste werkzaamheden op dit gebied. Onderdeel van SEM, Search Engine Marketing. Samen met SEO, dat staat voor Search Engine Optimization en je hoger in Google brengt.

We zijn gespecialiseerd in zoekmachinemarketing, waarbij we zorgen voor uitstekende zichtbaarheid, vindbaarheid en meer conversie vanuit zoekopdrachten in zoekmachines. Dat betekent meer verkeer en meer rendement, op de zoektermen die voor je organisatie van belang zijn.

Uit onderzoeken blijkt dat zoekmachine adverteren bij grote en kleine organisaties goed is voor 80 procent van het gerichte verkeer naar de website. En met name dat gerichte element is interessant. Het is online heel goed mogelijk om specifiek te adverteren, aan de hand van belangrijke eigenschappen van de doelgroep. De mogelijkheden tot segmenteren zijn eindeloos, waarmee we ervoor zorgen dat we precies de delen van de doelgroep benaderen die de beste kans biedt op conversie. Efficiënt adverteren, met een hoge ROI op het budget dat je inzet.


Dit doet een zoekmachine marketing bureau
We richten ons als zoekmachine marketing bureau specifiek op de 4 P’s uit de marketingmix, die we vertalen naar online toepassingen. We zetten ze voor je op een rij:

· Product (of dienst)
Je product of dienst staat centraal. Dit is wat we graag goed in beeld brengen op de website of in een webshop. Maar, zonder bezoekers in die shop of de site lukt het niet om het product aan de man te brengen. Een zoekopdracht begint in een zoekmachine, waardoor dat de juiste plaats is om te adverteren. Met een pakkende beschrijving die nieuwsgierig maakt, die aanstuurt op verkoop en die triggert om in actie te komen. Net als met afbeeldingen of video’s, afhankelijk van de vorm van zoekmachinemarketing die we toepassen.

· Prijs
De prijs is van essentieel belang binnen de marketingmix. Voor de positionering van je product of de dienst, waar we je als reclamebureau uitstekend meer over kunnen vertellen. En voor de transparantie naar klanten toe, waar we met name in Nederland veel waarde aan hechten. We overtuigen de bezoeker als zoekmachine marketing bureau met toegevoegde waarde, die het de prijs meer dan waard maakt.

· Promotie
Effectieve promotie voor je product, dienst of merk als geheel. We spreken in voordelen voor de klant, in plaats van USP’s van het product. In Unique Buying Reasons die triggeren om in actie te komen. Voor succesvolle SEA, waarbij we de promotie gebruiken voor het kanaal dat een enorme kans biedt op conversie en meer omzet. Dankzij de heel specifieke targetting, op de meest ontvankelijke potentiële klanten.

· Plaats
Google en Bing zijn de zoekmachines waar gecombineerd meer dan 95% van de zoekopdrachten beginnen. Zoekopdrachten naar je producten en diensten, of je merk in het algemeen. Dit is dé plaats voor effectieve marketing, waarmee we ervoor zorgen dat je op de juiste manier zichtbaar bent bij de belangrijkste doelgroep. Wij zorgen er als zoekmachine marketing bureau voor dat de doelgroep niet om het aanbod heen kan.


Zoekmachine marketing bureau: succesvol adverteren in zoekmachines
Zoekmachine adverteren: wij zorgen ervoor dat je efficiënt gebruik kunt maken van je budget. We ontwikkelen complete campagnes voor Google AdWords en Bing Ads, afgestemd op de belangrijke KPI’s binnen jouw organisatie.

Op die manier bouwen we aan uw bereik, zowel online als offline. We zorgen heel gericht voor meer conversie en verkoop, terwijl we als internet marketing bureau indirect werken aan je naamsbekendheid en het uitgestraalde vertrouwen.

Op die manier zorgen we er als specialisten in marketing en Growth Hacking voor dat we meerdere voordelen combineren. SEA als belangrijke basis, maar met de kennis van een breed georiënteerd zoekmachine marketing bureau dat weet hoe online en offline marketing tot succes kunnen leiden.

We werken op die manier aan de branding van organisaties, gecombineerd met consultancy in de meest brede zin van het woord. Op die manier kunnen we je uitstekend van dienst zijn als zoekmachine marketing bureau en zorgen we ervoor dat je zowel effectief als efficiënt kunt adverteren in de belangrijkste zoekmachines. Of zorgen we er als ervaren consultants voor dat we met je meedenken over de ontwikkeling van je business, zoals we dat bij grote en kleinere klanten doen:

· Armada Music
Een van de grootste Dance-labels ter wereld. Over heel de wereld actief en zich goed bewust van de eigen uitstraling naar buiten toe. Zowel online als offline, voor een merk dat de doelgroep effectief weet te bereiken.

· Europese Unie
Het belangrijkste Europese orgaan, met een grote dagelijkse invloed op een enorme doelgroep. Traditioneel offline en ook steeds vaker online actief, om een breed publiek te bereiken met belangrijke boodschappen.

· Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Een overheidsorgaan dat iedereen in Nederland aangaat. Met belangrijke informatie en een duidelijke positionering, zowel online als offline. Een mooie uitdaging voor een marketing bureau.


Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen
Benieuwd wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen als zoekmachine marketing bureau? We bouwen campagnes vanaf scratch op en adviseren over nieuwe ontwikkelingen of nieuwe wegen. We zijn ervaren online consultants met goede kennis van SEA en alles wat daarbij komt kijken. Meer verkeer en meer conversie dankzij efficiënt adverteren in Google AdWords en Bing Ads of gebruik maken van de nieuwste technieken voor retargeting? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Vergelijkbare artikelen

Want to see how my team at Brize can help you integrate better into the smart cities of the future? Sign up for our newsletter.

Please enter your first name
Please enter your last name
Email address is invalid, please correct

Bedankt!

I have received your message and will be in touch very soon, thank you for your interest.