Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

We zijn een ervaren zoekmachine marketing bureau, met brede online expertise. Dat betekent dat we met Brize bouwen aan campagnes in AdWords en in Bing Ads. Om meer klanten te bereiken, via zoekopdrachten die potentiële klanten online doen.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

We nemen je graag mee in een aantal belangrijke termen in ons vakgebied als zoekmachine marketing bureau en wat de verschillen zijn. SEA staat voor Search Engine Advertising en is daarmee de internationaal gebruikte afkorting voor onze belangrijkste werkzaamheden op dit gebied. Onderdeel van SEM, Search Engine Marketing. Samen met SEO, dat staat voor Search Engine Optimization, waarmee we je website organisch hoger in Google brengen.

Zoekmachine marketing bureau

We zijn als zoekmachine marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachinemarketing, waarbij we zorgen voor uitstekende zichtbaarheid, vindbaarheid en meer conversie vanuit zoekopdrachten in zoekmachines. Dit doen we zowel organisch als via de betaalde resultaten. Dat betekent meer verkeer en meer rendement, op de zoektermen die voor je organisatie van belang zijn. Dit doen we voor klanten in de regio Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Amsterdam en omstreken.

Uit onderzoeken blijkt dat zoekmachine adverteren bij grote en kleine organisaties goed is voor 80 procent van het gerichte verkeer naar de website. En met name dat gerichte element is interessant. Het is online heel goed mogelijk om specifiek te adverteren, aan de hand van belangrijke eigenschappen van de doelgroep. De mogelijkheden tot segmenteren zijn eindeloos, waarmee we als zoekmachine marketing bureau ervoor zorgen dat we precies de doelgroep benaderen in de juiste fase van de customer journey die de beste kans biedt op conversie. Efficiënt adverteren, met een hoge ROI (Return on Investment) op het budget dat je inzet dat is wat we doen als zoekmachine marketing bureau.

'Brize is het meest klantgerichte zoekmachine marketing bureau van Nederland'

Dit doet een zoekmachine marketing bureau
We richten ons als zoekmachine marketing bureau specifiek op de 4 P’s uit de marketingmix, die we vertalen naar online toepassingen. We zetten ze voor je op een rij:

1) Product (of dienst)
Je product of dienst staat centraal. Dit is wat we graag goed in beeld brengen op de website of in een webshop. Maar, zonder bezoekers in die webshop of de site lukt het niet om het product aan de man te brengen. Een zoekopdracht begint in een zoekmachine, waardoor een zoekmachine de juiste plaats is om te adverteren. Met een pakkende beschrijving die nieuwsgierig maakt, die aanstuurt op verkoop en die triggert om in actie te komen. Net als met afbeeldingen of video’s, afhankelijk van de vorm van zoekmachinemarketing die we toepassen.

2) Prijs
De prijs is van essentieel belang binnen de marketingmix. Voor de positionering van je product of de dienst, waar we je als reclamebureau uitstekend meer over kunnen vertellen. En voor de transparantie naar klanten toe, waar we met name in Nederland veel waarde aan hechten. We overtuigen de bezoeker als zoekmachine marketing bureau met toegevoegde waarde, die het de prijs om te adverteren meer dan waard maakt.

3) Promotie
Effectieve promotie voor je product, dienst of merk als geheel. We spreken in voordelen voor de klant, in plaats van USP’s van het product. In Unique Buying Reasons die triggeren om in actie te komen. Voor succesvolle SEA, waarbij we de promotie gebruiken om specifiek te optimaliseren voor conversie en meer omzet. Dankzij de heel specifieke targetting, op de meest ontvankelijke potentiële klanten.

4) Plaats
Google en Bing zijn de zoekmachines waar gecombineerd meer dan 95% van de zoekopdrachten beginnen. Zoekopdrachten naar je producten en diensten, of je merk in het algemeen. Dit is dé plaats voor effectieve marketing, waarmee we ervoor zorgen dat je op de juiste manier zichtbaar bent bij de belangrijkste doelgroep. Wij zorgen er als zoekmachine marketing bureau voor dat de doelgroep niet om het aanbod heen kan.

Zoekmachine marketing bureau: succesvol adverteren in zoekmachines
Wil je beginnen met zoekmachine adverteren? Wij zorgen ervoor dat je efficiënt gebruik kunt maken van je budget. We ontwikkelen complete campagnes voor Google AdWords en Bing Ads, afgestemd op de belangrijke KPI’s binnen jouw organisatie. Door te adverteren kun je direct bovenaan komen en zodra je erachter bent welke zoekwoorden tot veel conversies leiden, dan zorg je er natuurlijk ook voor dat je met de organische resultaten (SEO) een hoge positie behaalt.

Zoekmachine marketing bureau gezocht? Met SEA sta je direct bovenaan

Op die manier bouwen we als zoekmachine marketing bureau aan het bereik, zowel online als offline. We zorgen heel gericht voor meer conversie en verkoop, terwijl we als internet marketing bureau indirect werken aan je naamsbekendheid en het uitgestraalde vertrouwen.

Op die manier zorgen we er als specialisten in marketing en Growth Hacking voor dat we meerdere voordelen combineren. SEA als belangrijke basis, maar met de kennis van een breed georiënteerd zoekmachine marketing bureau dat weet hoe online en offline marketing tot succes kunnen leiden.

We werken als zoekmachine marketing bureau op die manier aan de branding van organisaties, gecombineerd met consultancy in de meest brede zin van het woord. Op die manier kunnen we je uitstekend van dienst zijn als zoekmachine marketing bureau en zorgen we ervoor dat je zowel effectief als efficiënt kunt adverteren in de belangrijkste zoekmachines. Of zorgen we er als ervaren consultants voor dat we met je meedenken over de ontwikkeling van je business, zoals we dat bij grote en kleinere klanten doen:

1) Armada Music
Een van de grootste dance-labels ter wereld. Over heel de wereld actief en zich goed bewust van de eigen uitstraling naar buiten toe. Zowel online als offline, voor een merk dat de doelgroep effectief weet te bereiken. Armada hielpen we als zoekmachine marketing bureau om nieuwe muziek nog beter te pluggen.

2) CJIB
De overheidsinstelling die je boetes stuurt als je te hard rijdt met de auto. Wij hielpen ze als zoekmachine marketing bureau om fraude te bestrijden, door hele specifieke doelgroepen te targetten die e-mails ontvingen van frauduleuze e-mail adressen.

3) Charlie's Travels
Voor reisbureau Charlie's travels, ontwikkelde we als zoekmachine marketing bureau een hele nieuwe SEA strategie vanaf scratch. Waarbij we de doelgroep wisten te bereiken op de voor hen belangrijkste zoekwoorden. Een mooie uitdaging voor een zoekmachine marketing bureau als die van ons.

Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen als zoekmachine marketing bureau
Benieuwd wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen als zoekmachine marketing bureau? We bouwen campagnes vanaf scratch op en adviseren over nieuwe ontwikkelingen of nieuwe wegen. We zijn ervaren online consultants met goede kennis van SEA en alles wat daarbij komt kijken. Meer verkeer en meer conversie dankzij efficiënt adverteren in Google AdWords en Bing Ads of gebruik maken van de nieuwste technieken voor retargeting? Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder, dan vertellen we je er graag meer over.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.