Nederlands
Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Wie is Jesse van Doren? What is Brize?

Wil je e-mailmarketing implementeren in je marketingmix? Vraag je je af welke e-mail marketing strategie het beste is voor je bedrijf? Met behulp van onze e-mailmarketing tips kunnen we je bedrijf naar een hoger niveau tillen.Maak kennis met Brize, een e-mailmarketing bureau dat als doel heeft om de marketingmix

Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Wil je e-mailmarketing implementeren in je marketingmix? Vraag je je af welke e-mail marketing strategie het beste is voor je bedrijf? Met behulp van onze e-mailmarketing tips kunnen we je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Maak kennis met Brize, een e-mailmarketing bureau dat als doel heeft om de marketingmix van je bedrijf te optimaliseren door e-mailmarketing te implementeren. Met onze ervaring in e-mailmarketing hebben we vele bedrijven geholpen met het succesvol implementeren van e-mailmarketing.


Tips voor e-mailmarketing
Zoals eerder vermeld, heeft ons team van e-mailmarketing specialisten uitgebreide kennis en ervaring in het ontwikkelen van e-mail marketing strategieën. We hebben veel tips in huis om je e-mail marketing strategie te verbeteren.

Incentives
E-mail marketing kan alleen slagen als je jezelf verplaatst in de schoenen van je potentiële klanten. Waarom zou ik mijn e-mail op je website achterlaten? Wat voor voordelen levert dit mij op? Als je incentives op je website plaatst worden bezoekers verleid om hun e-mail achter te laten, waardoor je klantenbestand wordt opgebouwd. Onze e-mail marketing specialisten adviseren om bijvoorbeeld artikelen, e-books of zelfs een infographic beschikbaar te stellen. Bezoekers zullen een positieve reden zien om hun e-mail achter te laten en informatie van je willen ontvangen.

Personalisatie
Elke dag worden er een groot aantal e-mails verzonden naar ontvangers die snel door een e-mail bladeren of deze rechtstreeks als spam markeren. Om dit te voorkomen wordt het personaliseren van e-mails aanbevolen om waarde toe te voegen aan e-mails voor klanten. Dit kan je bedrijf implementeren door de naam van de ontvanger te noemen in je e-mail of door een enquête af te nemen waarin gevraagd wordt welke content de ontvanger wilt zien.

Analyseren van resultaten
Het is niet genoeg om e-mails naar je doelgroep te sturen en er het beste van te hopen. Om e-mailmarketing succesvol te laten zijn, moet je de gegevens die voortkomen uit je doelgroep zorgvuldig analyseren. Het team van Brize is bekend met de tools en software die van toepassing zijn op deze processen. We meten je e-mail campagne statistieken en analyseren het gedrag van je doelgroep.

email-marketing.png
Infographic: Email Marketing in cijfers Bron: DelivraVoordelen van e-mailmarketing
Als e-mailmarketing specialisten zien we de vele voordelen die e-mailmarketing te bieden heeft als strategie om in je marketingmix te implementeren. Er zijn vele voordelen aan te wijzen wanneer je e-mail marketing implementeert in je marketingmix. Voordelen zijn onder meer:

Realtime berichten
E-mail is uniek omdat het real-time berichten naar je klantenbestand verstuurt in vergelijking met andere platformen, waar een bepaalde periode moet worden gewacht. Dit kan als een groot voordeel beschouwd worden, wanneer je een dag uitverkoop houdt of je klanten wilt herinneren aan een opkomend evenement. Het is een grote toevoeging voor elk bedrijf om rechtstreeks een bericht naar je beoogde doelgroep te kunnen sturen.

Frequentie van berichten
Een ander voordeel van e-mailmarketing, vergeleken met andere platformen, is de frequentie van berichten die je naar je klanten kunt verzenden. Onze e-mail marketing specialisten hebben een grote hoeveelheid kennis over het frequent sturen van e-mails en wat de beste frequentie voor jouw bedrijf is. We kunnen dit analyseren op basis van de gegevens van je bedrijf.

Gebruikersbetrokkenheid
Er zijn veel tracking mechanismes op de markt voor e-mailmarketing die zeer informatief kunnen zijn. Door een eenvoudige tool te implementeren, kun je zien hoeveel ontvangers een e-mail openen, hoe vaak er op een link wordt geklikt en hoeveel mensen je e-mail als spam ontvangen of zich afmelden voor je e-mailservice.

Dit is slechts een greep uit de voordelen van e-mailmarketing. Door via het onderstaande formulier contact op te nemen met onze e-mailmarketing specialisten, kunnen we dieper ingaan op de andere voordelen van e-mailmarketing.

infographic.png
Infographic: voordelen van e-mail marketing Bron: MO Agency

Vergelijkbare artikelen

Want to see how my team at Brize can help you integrate better into the smart cities of the future? Sign up for our newsletter.

Please enter your first name
Please enter your last name
Email address is invalid, please correct

Bedankt!

I have received your message and will be in touch very soon, thank you for your interest.