Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Ben je op zoek naar een Facebook expert die succesvol Facebook Business Manager kan installeren en je Facebook ads volledig kan optimaliseren? Wil je door succesvolle Facebook ads meer leads, verkopen en omzet genereren? Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Maak dan gebruik van een Facebook expert. De

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Ben je op zoek naar een Facebook expert die succesvol Facebook Business Manager kan installeren en je Facebook ads volledig kan optimaliseren? Wil je door succesvolle Facebook ads meer leads, verkopen en omzet genereren? Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Maak dan gebruik van een Facebook expert.

De Facebook experts van Brize, een social media bureau dat is opgericht door Jesse van Doren, hebben als doel om de Facebook ads van je bedrijf te optimaliseren. Met behulp van Facebook Business Manager en Facebook Power Editor heeft Brize een groot aantal bedrijven geholpen bij het succesvol implementeren van Facebook ads.


Adverteren met Facebook ads
Facebook ads en Facebook Business Manager zijn de antwoorden van het social media platform op Google advertenties. Met meer dan 1,23 miljard dagelijkse gebruikers en 2,1 miljard maandelijkse gebruikers, is het voor je bedrijf noodzakelijk om de juiste doelgroep te targeten bij je Facebook ads. Op deze manier verzamel je met succes nieuwe leads en verhoog je je brand awareness.

Ons team van Facebook experts richt zich op verschillende elementen, om te garanderen dat je bedrijf positieve resultaten uit je Facebook ads haalt. Elementen omvatten het vinden van de juiste doelgroep, het vinden van de juiste demografische gegevens en het gebruiken van bedrijfsgegevens  om mensen te vinden die het meest op je bestaande klanten lijken. We onderzoeken hoe mensen zich gedragen waarvan de kans groter is dat ze klant worden.

Vervolgens is het van belang om de juiste content voor je aangepaste Facebook doelgroep te creëren. Facebook ads bevatten standaard layouts die je bedrijf kan gebruiken. Onze Facebook experts werken met alle indelingen en displays die passen bij je bedrijfsboodschap. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat voor soort advertentie indelingen in het oog springen en grijp de aandacht van je aangepaste Facebook doelgroep. We houden rekening met de Facebook guidelines om optimale resultaten te garanderen.

Na het verzamelen van de eerste resultaten kunnen we je Facebook ads onderbreken en aanpassen om betere resultaten in de toekomst te realiseren. Door je Facebook ads constant bij te werken en verder te ontwikkelen spreken deze meer aan bij de doelgroep en zul je minder kosten betalen om je marketingdoelstellingen te behalen.

130-stats-about-the-7-social-media-trends-dominating-2015-15-638.jpg
Infographic: op welke platformen adverteren marketeers? Bron: SocialbakersWat is Facebook Business Manager?
Facebook Business Manager is een hulpmiddel voor adverteerders waar alle leden van je bedrijf onder één dashboard kunnen worden beheerd. De tool wordt vaak gebruikt door Facebook bureaus en experts. Er zijn veel acties die je kunt ondernemen wanneer je Facebook Business Manager gebruikt. Het programma geeft de gebruiker een duidelijk beeld van de activiteiten van zijn pagina's en Facebook ads accounts.

Net als Facebook ads heeft Facebook Business Manager verschillende voordelen. Facebook Business Manager is een fantastische tool voor bedrijven om verschillende personen aan accounts of Facebook advertentiepagina's te laten werken en bepaalde gebruikers meer of minder rechten te geven. Het stelt bedrijven ook in staat om hun werk en privéleven gescheiden te houden op Facebook en verschillende advertenties in advertentiegroepen te A/B testen met behulp van de Power Editor functionaliteit.

Voordelen van Facebook Business Manager omvatten:

Facebook Business Manager kan een belangrijk hulpmiddel zijn voor iemand die Facebook ads gebruikt. Door met een van onze Facebook experts te praten kun je een uitgebreide toelichting krijgen over de voordelen van Business Manager voor je organisatie en wat voor type Facebook ads je bedrijf ten goede kunnen komen.


Facebook advertenties versus Google advertenties
Hoewel het gemakkelijk zou zijn om Facebook ads in dezelfde categorie als Google advertenties te plaatsen is dit niet juist, omdat de kanalen heel verschillend zijn. Deze verschillen kunnen van invloed zijn op je online marketingcampagnes.

Advertenties van Google richten zich op het bereiken van mensen die zoeken naar de producten of diensten die je aanbiedt. Met Facebook ads richt je je op een doelgroep die je zelf hebt samengesteld. In vergelijking met Google advertenties kun je met Facebook ads een specifieke doelgroep bereiken op basis van zaken als leeftijd, geslacht en locatie. Samen met een Facebook expert kun je vervolgens de perfecte doelgroep selecteren waarop je bedrijf zich kan richten.

key-differences-between-google-adwords-and-facebook-ads.png
Image: Facebook Ads vs Google Ads Reach Source: Gulshan Sirohi’s SEO Tips


Welk type platform beter werkt voor je bedrijf, hangt af van wat voor soort organisatie je hebt, wie je doelgroep is en hoe je sales funnel eruit ziet.

Ons team heeft ruime ervaring met Facebook ads en we begeleiden je graag verder met behulp van onze expertise op het gebied van Facebook ads en Facebook Business Manager. Laat je e-mailadres achter in het onderstaande contactformulier om te ontdekken hoe onze Facebook experts je bedrijf een boost kunnen geven.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.