Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Op zoek naar een goed online marketing bureau? Dan ben je bij ons online marketing bureau aan het juiste adres. Kies voor een online marketing bureau dat grondig onderzoek doet, strategisch plant en vervolgens de beste inzichten implementeert en doorlopend kan optimaliseren.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Vanuit een overtuiging om structureel te werken aan betere meetbare resultaten. Wij werken aan jouw online zicht- en vindbaarheid, via de verschillende belangrijke kanalen om de doelgroep te kunnen bereiken. In Amsterdam en Rotterdam, net als in de rest van Nederland. We werken ook voor steeds meer internationale klanten waarbij we campagnes beheren in meer dan 80 verschillende landen.

Samen met mijn team van online specialisten, heeft ons online marketing bureau voor grote en kleine klanten gewerkt. Wij zijn een jong team, dat haast online is geboren en daardoor vaak precies weet waar de doelgroep zich bevindt en wat er gaande is. Om daar voor jouw merk of organisatie slim op in te spelen. We werken voor klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Breda, net als vanuit de rest van Nederland en andere landen. Met ervaring over heel de wereld, weten we welke trends er gaande zijn en hoe je die steeds een stap voor kunt zijn.

Strategische sessie bij online marketingbureau Brize


Dit doet een online marketing bureau
Benieuwd waar we als online marketing bureau voor je aan kunnen werken? We doorlopen vier verschillende stappen, waarmee we structureel werken aan je online vind- en zichtbaarheid. Rondom belangrijke zoektermen en evenementen die buzz creëren. Zodat je daar bent waar het gebeurt, met het merk of de organisatie die we voor je in de markt zetten.

Ons online marketing bureau gaat graag voor je aan de slag met:

1) Onderzoek
De belangrijke basis om aan de slag te gaan. Je zet een online marketing bureau in om op zoek te gaan naar nieuwe leads of meer bezoekers. Bezoekers die converteren, waardoor ze omzet opleveren voor de organisatie of de beeldvorming veranderen. Wij gaan voor je na hoe de klantreis er idealiter uitziet en waar zich op het moment eventuele bottlenecks bevinden. We gaan voor je aan de slag om die bottlenecks weg te nemen en diezelfde weg vrij te maken voor meer conversie en een hogere Return-on-Investment.

2) Strategie
We stellen belangrijke KPI’s vast. Aan de hand van de doelstellingen zoeken we naar de geschikte kanalen, om die op een strategische manier in te zetten. Volgens een duidelijke planning, waar alle partijen goed mee uit de voeten kunnen. Om klanten bijvoorbeeld te verleiden tot een aankoop of een aanvraag, nadat ze bij verschillende touchpoints een uitstekende ervaring met je merk of organisatie hebben gehad.

3) Implementatie
We implementeren en houden je nauwgezet op de hoogte van hoe we de belangrijke resultaten voor je bereiken. Terwijl jij de volledige controle hebt, dankzij rapportages die precies aangeven wat we doen en hoe we daar aan werken. En heb je vragen? Zowel tijdens de implementatie als de rest van het structurele proces is er natuurlijk een ‘growth hacker/marketeer’ voor je beschikbaar. Speciaal voor jou, voor een kort lijntje om snel te kunnen schakelen. We kunnen je team ook dingen leren, zodat ze het daarna zelf kunnen.

4) Optimalisatie
Geen website is helemaal klaar en geen campagne is 100% geoptimaliseerd. Wij gaan verder waar anderen stoppen, voor de puntjes op de ‘i’ en verdere perfectie van de aanpak. We kijken doorlopend naar waar het nóg beter kan, om niets aan het toeval over te laten en meteen gebruik te maken van nieuwe kansen die zich online voordoen.

Online Marketing Bureau in Nederland en daar buiten
We werken als online marketing bureau voor klanten in Utrecht en Groningen, net als in de rest van Nederland en daar buiten. Op die manier bereiken we nationaal en internationaal opzienbarende resultaten, waarmee we de online wereld veranderen en de doelstellingen van onze klanten overtreffen. Dat deden we bijvoorbeeld voor:

1) MisterGreen
Een Tesla leasemaatschappij, waarbij we middels diverse online marketing campagnes en marketing automation binnen een jaar 800% groei in leads behaalden. Het bedrijf groeide in een jaar tijd met 300% meer omzet.

2) Gemeente Rotterdam
Sinds 2016 zijn we hét online marketing bureau voor de Gemeente Rotterdam. Middels diverse campagnes proberen we de beeldvorming van Rotterdam te veranderen als aantrekkelijke woonstad met als doel meer hogeropgeleiden naar de stad te krijgen. Dit doen we met een website die voor beleving moet zorgen, gecombineerd met een uitstekende zicht- en vindbaarheid.

De klanten waar we voor werken laten zien hoe we werken aan grote uitdagingen, waar we graag onze tanden in zetten. Vanuit een jong team dat soms online lijkt te zijn geboren. Wij helpen je hoger in Google te komen of zorgen ervoor dat je optimaal profiteert van de mogelijkheden die marketing en growth hacking met zich meebrengen.

We gaan als online marketing bureau in bijvoorbeeld Den Bosch en Den Haag voor niets minder dan het beste, net als wanneer we werken aan de andere kant van de wereld, wanneer we door een klant worden ingevlogen. Naast online marketing, begeleiden we ook veel organisaties met ideation bedrijfsbegeleiding of ideevorming, we denken mee over een succesvol business model of komen middels een brainstormsessie tot een mooie creatieve online marketing campagne.
Belangrijke disciplines die vaak hand in hand gaan, dankzij onze structurele en strategische aanpak aan de hand van vier belangrijke pijlers. Op die manier behalen we uitstekende en bovendien meetbare resultaten, die jou helpen de volgende stap te zetten.

Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen als online marketing bureau
Benieuwd naar wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen? We hebben veel ervaring met online uitdagingen en grote campagnes. Om merken in de markt te zetten en organisaties online naar een hoger niveau te tillen. Vanuit een concrete wens tot meer zichtbaarheid en vindbaarheid voor belangrijke zoektermen. Of vanuit de doelstelling om meer omzet te genereren uit de online kanalen, altijd op basis van de diverse kanalen die er beschikbaar zijn en bij de doelgroep passen.

We gaan als online marketing bureau graag voor je aan de slag. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, net als vanuit de rest van Nederland en ook daar buiten. Op die manier werken we voor uiteenlopende grote en kleinere klanten aan belangrijke uitdagingen. Soms complex en met de noodzaak om het creatief op te lossen, en soms op basis van een lange adem waarbij we aansturen op kleinere resultaten die we snel kunnen bereiken. Meer weten over onze aanpak en wat we voor je zouden kunnen betekenen? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.