Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Spreker boeken? Jesse van Doren gaf keynotes voor meer dan 500 verschillende organisaties, waaronder Google, KPMG, Deloitte en VodafoneZiggo. Hij is uitgeroepen tot meest beloftevolle ondernemer en trendwatcher van dit moment.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Jesse van Doren is de ideale keuze als er een spreker gezocht wordt, dankzij zijn visie op de toekomst en concrete ervaring als eigen ondernemer weet je zeker dat je de juiste spreker geboekt hebt wanneer je hem inschakelt. Jesse is specialist op het gebied van technologie en innovatie, zowel vanuit zijn lezingen als wat hij bereikt met zijn ondernemingen zoals Brize, Trackcol en Livestreamopmaat.  

Spreker boeken: waarom Jesse?
Vanuit een brede ervaring in diverse sectoren spreekt Jesse bijvoorbeeld over technologie en innovatie in het onderwijs, in de landbouw en voor de zorg. Wanneer je een spreker boekt als Jesse, weet je zeker dat je goed zit. Hij weet wat er speelt en heeft een inspirerende visie voor de toekomst, waarmee hij bedrijven enthousiast maakt om nieuwe businessmodellen te omarmen. Hij ziet kansen als ondernemer en weet die als spreker op een overtuigende manier op een breed publiek over te brengen.

Spreker boeken: brede ervaring in diverse sectoren
Dankzij zijn ervaring in diverse sectoren kan hij zowel als spreker, als ondernemer uit de voeten in heel verschillende omgevingen. Een spreker boeken met kennis van zaken als het gaat om het onderwijs, de landbouw, de zorg of een andere branche? Jesse van Doren is dan een uitstekende keuze:

Het onderwijs
Het onderwijs biedt allerlei kansen, dankzij innovatie en technologie. De toekomst zal er voor scholen heel anders uit gaan zien, bijvoorbeeld als we gebruik gaan maken van robots in de klas ter ondersteuning van leraren. Het is een belangrijke stap naar blended learning, waarbij technologie en traditioneel onderwijs op een goede manier met elkaar samengaan. Robots doen de repeterende taken, waardoor de leerkracht de kans krijgt om het creatieve proces te bewaken of de soft skills bij te brengen.

De landbouw
Biotech en nanotechnologie zijn niet meer weg te denken uit de landbouw, omdat ze allerlei nieuwe kansen te bieden hebben. Het gaat om het maximaliseren van de opbrengst, bij het minimaliseren van de inzet en impact. Wetenschappers ontwikkelen nieuwe technologieën zoals CRISPR, waarmee het al gelukt is om een aubergine te ontwikkelen die resistent is voor insecten. Boeren gebruiken 80 procent minder bestrijdingsmiddelen, om op een duurzame manier te zorgen voor een veel hogere opbrengst.

De zorg
In de zorg is onder andere Blockchain sterk in opkomst. Het biedt mogelijkheden om data-opslag beter te beveiligen, waardoor alleen zij daar toegang toe hebben aan wie we dat toevertrouwen. Het biedt kansen om data uit dossiers en van wearables met elkaar te delen, om veel beter inzicht te krijgen in de gezondheid van patiënten en de ontwikkelingen die zij doormaken. Ondertussen komt de privacy niet in het geding, waardoor de werkwijze voldoet aan standaarden zoals we ons daar nu nog geen voorstelling van kunnen maken.

Het zijn voorbeelden van technologie en innovatie in een paar van de belangrijke branches van Nederland. Jesse van Doren spreekt voor grote organisaties binnen die branches en gaat er zelf mee aan de slag vanuit zijn rol als ondernemer. Op die manier combineert hij een duidelijke visie op de toekomst met de praktische ervaring van zijn werk als ondernemer. Hij begrijpt de uitdagingen waar bedrijven en organisaties mee te maken hebben, om ze te vertalen naar nieuwe businessmodellen.

Spreker en ondernemer boeken
Een spreker boeken die ook zelf ondernemer is? Jesse van Doren organiseert hackathons, werkt aan grote campagnes voor bedrijven over heel de wereld en denkt mee over productinnovaties die onze wereld veranderen. Met zijn bedrijven zoals Brize, Hooked, Hackathon Factory en Mayson slaagt hij erin de toekomst die hij voor zich ziet daadwerkelijk zelf mee op te bouwen. Hij is een gedreven ondernemer die iedere dag bezig is om nieuwe kansen te realiseren, waar hij als spreker bovendien graag over spreekt.

Boek een spreker voor jouw (online) event die weet wat het is om met een onderneming aan nieuwe ontwikkelingen te werken. Inclusief de tegenslagen die er plaatsvinden, ondanks het rotsvaste vertrouwen in de toepassing van technologie en innovatie. Met de tegenwerking vanuit tegenstanders en de hobbels die er onderweg plaatsvinden. Om alle neuzen dezelfde kans op te krijgen en er net als hij in te slagen de toekomst vorm te geven op een manier die innovatie en technologie mogelijk maken.

Jesse van Doren lanceerde samen met Achmea de Even Apeldoorn-campagne waarin getoond werd hoe de eerste zelfrijzende auto in Nederland was gespot, nadat Google die in de Verenigde Staten lanceerde. Bovendien bracht hij het concept van de hackathon naar Nederland, door die voor de eerste keer te organiseren. Hij zorgde er ook voor dat de term ‘growth hacking’ hier gemeengoed is geworden en slaagde er tijdens oudejaarsnacht 2018 in om de eerste vuurpijl ter wereld af te steken met een spraakcommando. Hij geldt als een belangrijke expert op het gebied van innovatie en technologie, waar hij graag zelf aan werkt en voor corporates over spreekt.

Spreker boeken over technologie en innovatie
Een spreker boeken die alles weet van technologie en innovatie? En die weet hoe je daar als ondernemer op een concrete manier mee aan de slag kunt. Hij inspireert en maakt enthousiast, vanuit zijn eigen ervaringen en zijn visie op de toekomst. Het is op die manier de ideale spreker om te boeken op het gebied van technologie, innovatie en wat de toekomst ons allemaal te bieden heeft.

Enthousiast om Jesse als spreker te boeken? Lees zijn verhaal of neem vrijblijvend contact op als je nog meer vragen hebt door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. We horen graag van je!

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.