Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Wat zijn de trends voor 2030? Er staan enorme veranderingen op stapel. Onze steden worden steeds slimmer en het duurt niet lang meer totdat we een zelfrijdende auto op zonne-energie kunnen maken met een 3D-printer.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Nieuwe ontwikkelingen helpen ons gezonder oud te worden, terwijl de beschikbare ruimte op aarde steeds kleiner wordt. Zullen we onze planeet verlaten en daadwerkelijk naar Mars vertrekken of vinden we voor die tijd een ander alternatief? De wereld verandert in razend tempo, waardoor tal van banen op de tocht zijn en er op andere plekken juist kansen ontstaan. De trends voor 2030 laten een heel andere wereld zien, waar we sneller dan we denken mee te maken gaan krijgen.

Jesse van Doren spreekt in zijn keynotes over de ontwikkelingen die we zullen meemaken en hoe de trends voor 2030 uiteindelijk een heel andere wereld zullen vormgeven. Een wereld waarin we heel andere skills en vaardigheden nodig hebben dan die we nu leren en waarin we nóg gelukkiger willen zijn dan nu al het geval is. Hoe bewegen we daar naartoe en wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen? Jesse zet de trends voor 2030 op een rij in zijn keynotes en vertaalt de ontwikkelingen bovendien naar concrete businessmodellen en andere praktische voorbeelden.

Over onsterfelijkheid en nieuwe businessmodellen
De medische wereld is hard op weg om ons honderden jaren oud te laten worden, wellicht zelfs ooit onsterfelijk. We slagen erin ziekte na ziekte uit te bannen, waardoor we gezonder dan ooit oud kunnen worden. Belangrijke ontwikkelingen die ook andere gevolgen hebben, bijvoorbeeld omdat de bevolking snel toeneemt en de beschikbare ruimte aan de andere kant beperkt is.

Het zijn belangrijke nieuwe uitdagingen, waar we nog niet eerder mee te maken hadden. En belangrijker nog, het tempo waarin de ontwikkelingen plaatsvinden ligt hoger dan ooit, waardoor we al vóór 2030 met nieuwe oplossingen zullen moeten komen. We moeten nadenken over nieuwe businessmodellen en manieren van werken, waarin er plek is voor iedereen en we tot meer efficiëntie komen.

Banen die tientallen jaren zekerheid boden staan op de tocht, terwijl er nieuwe kansen liggen op het gebied van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De wereld ontwikkelt en versnelt, waardoor het bedrijf van de toekomst er heel anders uit komt te zien dan wat we op dit moment gewend zijn. Het zijn belangrijke trends voor 2030, waar we nu al rekening mee kunnen houden in de keuzes die we maken.

Trends 2030: de belangrijkste trends op een rijtje
Benieuwd naar de belangrijkste 2030 trends, waar Jesse van Doren tijdens zijn keynotes aandacht voor heeft? We zetten er een aantal op een rij:

1) 3D-printing
Zal de 3D-printer in de toekomst onze nieuwe auto printen en gaan we daar ook thuis veel makkelijker mee aan de slag? Wat zijn de trends voor 2030 en zit er nog een 4D-printer aan te komen, die nog meer kan dan wat er nu allemaal al mogelijk is? Het productieproces van de toekomst zal er heel anders uit gaan zien dan wat we op dit moment gewend zijn.

2) Kunstmatige Intelligentie (AI)
Artficial Intelligence (AI) gaat een steeds grotere rol spelen, omdat de systemen slimmer worden en leren van hun eigen fouten en ervaringen. We kunnen steeds meer overlaten aan kunstmatige intelligentie, waardoor we zelf de handen vrij krijgen om op een creatieve manier te ondernemen. Hoe vertaalt zich dat naar nieuwe businessmodellen en waar liggen de kansen?

3) Internet-of-Things (IoT)
Slimme apparaten en 5G creëren een waar Internet-of-Things (IoT). Technologische ontwikkelingen gaan de manier waarop we leven en werken volledig veranderen. Wat is de volgende stap en hoe zal de wereld er in 2030 uit gaan zien, als alle systemen en apparaten met elkaar in verbinding staan?

4) Virtual Reality
Dankzij Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) ontstaat er in 2030 een volledig andere wereld, naast de fysieke wereld die we allemaal kennen. We bepalen zelf wat we zien en ervaren, op ieder moment en waar we op dat moment dan ook zijn. Bovendien ontstaan er nieuwe toepassingen die de manier verandert waarop bedrijven hun doelgroepen kunnen bereiken.

5) Robotisering
Robots nemen steeds meer taken over en doen dat bovendien op een meer menselijke manier. De combinatie van robotisering en humification verandert de manier waarop we omgaan met systemen en wat die voor ons kunnen betekenen.

Spreker over de trends voor 2030: Jesse van Doren
Jesse van Doren sprak tijdens keynotes voor meer dan 500 verschillende bedrijven, waaronder Google, Movares, ING, KPMG en de Europese Unie. Hij inspireert en enthousiasmeert, met zijn visie en vanuit zijn eigen ervaringen als bevlogen ondernemer. Met zijn ondernemingen zoals Brize en Hooked brengt hij daadwerkelijk in de praktijk waar hij over vertelt, om de trends voor 2030 mede te creëren. Hij staat bekend als jonge ondernemer die het verschil maakt voor grote corporates en andere ondernemingen. Ondertussen deelt hij zijn visie tijdens keynotes en legt hij uit hoe de wereld er volgens hem in 2030 uit zal zien.

Benieuwd naar de trends die we de komende jaren en in de periode daarna kunnen verwachten? Reis mee naar een wereld die er volledig anders uit zal zien dan wat we op dit moment gewend zijn. Een wereld waarin we anders met elkaar omgaan en waarin er nieuwe kansen liggen voor bedrijven. Over nieuwe businessmodellen en de impact op het dagelijks leven, waarin we heel anders leven en werken.

Enthousiast over de trends voor 2030 en de visie van Jesse? Lees zijn verhaal
of vul meteen het contactformulier in onderaan deze pagina. We horen graag van je!

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.