Nederlands
Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Wie is Jesse van Doren? What is Brize?

Wanneer je een freelance dtp’er in wilt huren om een grafisch ontwerp te laten maken loop je al snel tegen een aantal obstakels op. Het is namelijk een hele uitdaging om een dtp bureau te vinden die bij je past.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Hoe vind je een grafisch bureau of freelance dtp'er die je wensen begrijpt, waar je een klik mee hebt en die je uitingen op de juiste manier vorm geeft? Een goede freelance dtp’er zorgt voor krachtige en baanbrekende resultaten die een ‘wow effect’ opleveren.

Een grafisch ontwerper/freelance dtp’er kan een breed spectrum van werkzaamheden opleveren. Je kan een grafisch ontwerp laten maken door een van onze freelance dtp’ers voor bijvoorbeeld de volgende doeleinden:

1. Logo laten maken
Een logo dat door een freelance dtp’er van ons team wordt gecreëerd is herkenbaar en aansprekend. Wij zijn in staat om ervoor te zorgen dat de kijker snel de juiste associatie legt met je bedrijf of je product. Onze freelance dtp’ers zorgen er voor dat er genoeg onderscheidend vermogen is met logo’s van concurrenten en we proberen het tegelijkertijd simplistisch te houden.

Freelance DTP'er werd ingeschakeld om logo te ontwikkelen voor Gemeente Rotterdam


2. Huisstijl laten maken
Een huisstijl vormt de eerste visuele kennismaking met een bedrijf. Aangezien je geen tweede kans krijgt voor je eerste indruk wil je krachtig overkomen met een grafisch ontwerp. De freelance dtp’ers van Brize, het bureau achter Jesse van Doren, kunnen een huisstijl ontwikkelen en voeren dit door in bijvoorbeeld de website, illustraties en drukwerk. Je kunt de freelance dtp’ers van Brize inzetten om een huisstijl te laten maken aan de hand van verschillende kleuren, typografieën en vormen. Uiteraard kunnen onze dtp’ers ook zelf met een concept komen.

3. Infographic laten maken
Door een infographic te laten maken door een freelance dtp’er kan je je verhaal en boodschap eenvoudig overbrengen aan je doelgroep. Doordat mensen steeds vaker scannend lezen en geen aandacht hebben voor lange teksten, kijken zij liever naar een infographic. Om teksten, data en afbeeldingen op een gepaste manier samen te brengen schakel je Brize in als grafisch ontwerper voor dtp werk.

4. HTML 5 Banners ontwerpen
HTML5 banners ontworpen door de freelance dtp’ers van Brize brengen je doelgroep en merk dichter bij elkaar. HTML 5 Banners met een goed grafisch ontwerp kunnen ingezet worden voor branding en sales. Ze kunnen voorzien worden door onze dtp’ers van bijvoorbeeld een in het oog springende call to action. De dtp’ers van Brize hebben ruimschootse ervaring in het maken van verschillende formaten banners en kunnen je adviseren welke je het beste kunt gebruiken.

5. Drukwerk
Drukwerk blijft een effectief offline kanaal om je doelgroep te bereiken. Ook voor geschikte flyers, brochures en posters kun je bij een freelance grafisch ontwerper/dtp’er van ons team terecht. We denken mee over kleuren, vormen, spacing en de dikte van het papier.

Waarom een grafisch ontwerp laten maken door een freelance dtp’er?
Je doelgroep op de juiste manier aanspreken is van belang om personen aan je merk te binden. De dtp’ers van Brize, het team achter Jesse van Doren kunnen indrukwekkende grafisch ontwerpen maken. Wij vertalen de vraagstukken van de opdrachtgever naar concrete dtp oplossingen.

Als expert in grafische ontwerpen delen onze freelance dtp’ers graag kennis met je. Op de manier zoals jij die wenst. Zo kunnen we je een inkijk geven in systemen waarmee wij werken zoals Adobe Illustrator, Adobe Photoshop en Sketch. Met unieke features en mogelijkheden creëren wij hoogstaande grafische ontwerpen. Je kan onze freelance dtp’ers inzetten om minder tijd kwijt te zijn dan wanneer je het grafisch ontwerpen intern belegt of je kunt ze inzetten voor een spoed dtp klus.

Processen om een grafisch ontwerp te laten maken door een freelance dtp'er
Wanneer je bij ons dtp werk neer wilt leggen, zijn we allereerst benieuwd waarvoor je het wilt gebruiken en ontvangen we graag wat achtergrondinformatie over je bedrijf. Vervolgens zullen we een aantal voorbeelden van dtp werk aandragen om een idee te krijgen van de stijl die je zoekt. Vervolgens zullen onze freelance dtp’ers met een grafisch concept komen en dit vervolgens op basis van jouw feedback doorvertalen naar een echt grafisch ontwerp.

Wat kost het om een grafisch ontwerp te laten maken door een freelance dtp’er?
Het ontwikkelen van grafisch ontwerpen is altijd maatwerk. Afhankelijk van je wensen, kunnen onze dtp’ers inschatten hoe complex de opdracht is en aan de hand van de grootte een passende offerte opstellen.

Brize levert een product op basis van je wensen. Onze freelance dtp’ers nemen je continu mee in het proces en leveren het eindproduct pas wanneer jij ècht tevreden bent. Brize is de grafisch ontwerper die je nodig hebt om tot een prachtig grafisch concept te komen. Neem nu contact op via het contactformulier onderaan deze site.

Vergelijkbare artikelen

Want to see how my team at Brize can help you integrate better into the smart cities of the future? Sign up for our newsletter.

Please enter your first name
Please enter your last name
Email address is invalid, please correct

Bedankt!

I have received your message and will be in touch very soon, thank you for your interest.