Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een infographic laten maken. Bij deze woorden denk je al gauw aan een levendige afbeelding met een hoop data en tekst. Tegenwoordig kun je niet meer om een infographic heen.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Terwijl je bij lange teksten meer moeite moet doen om de inhoud te kunnen begrijpen, kun je bij een infographic makkelijker concluderen en scannen waar het over gaat. Een goed infographic design zorgt ervoor dat je boodschap of verhaal op de juiste manier overgebracht wordt.

Waarom een infographic laten maken door een infographic designer?
Je doelgroep kan in een oogopslag zien en begrijpen waar je inhoud over gaat. Steeds meer mensen hebben geen tijd en aandacht om enorme lappen tekst te lezen. Om het beste van twee werelden samen te brengen, namelijk die van teksten en afbeeldingen, schakel je webdesign bureau Brize in, opgericht door Jesse van Doren. Wij kunnen snel de perfecte infographic voor jouw organisatie ontwikkelen.

Het gebruik van enkel een tekst of afbeelding brengt nadelen met zich mee. Het begrijpen van teksten hangt af van het vermogen van een persoon om de combinaties van woorden te verwerken. Visuele beelden zijn makkelijker om te begrijpen, maar zijn minder effectief in het communiceren van abstracte en ingewikkelde concepten. Als ervaren agency, weet Brize als geen ander hoe je een boodschap overtuigend over kan brengen middels een pakkende infographic.

Je kan een infographic laten maken door een van onze infographic designers voor bijvoorbeeld de volgende doeleinden:

1) Blogartikelen: Google houdt ontzettend van afbeeldingen en wij kunnen je adviseren hoe je een infographic in kunt zetten om beter te scoren in de organische zoekresultaten door het juiste gebruik van keywords.
2) Jaarverslagen: we kunnen je helpen om lange en ingewikkelde jaarverslagen visueel aantrekkelijk te maken, zodat de belangrijkste pijlers snel op een overzichtelijke manier worden samengevat.
3) Infographics zijn makkelijk in te zetten voor marketingcampagnes en social media. Je kan een infographic laten maken om je boodschap snel te verspreiden en meer traffic of leads te genereren.
 
Waar moet een infographic die je wil laten maken aan voldoen?
Brize, het team achter Jesse van Doren, is een expert in het maken van infographics en heeft ruimschootse ervaring op het gebied van infographic design. Brize heeft inmiddels honderden illustraties mogen maken voor diverse toonaangevende opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat alle teksten en data op de juiste manier gevisualiseerd worden wanneer de wens aanwezig is om een succesvolle infographic te ontwikkelen. De doelgroep moet snel kunnen begrijpen wat de uiteindelijke boodschap is.

In de volgende infographic vind je 21 tips voor een goede infographic:

Infographics: 21 Secrets Behind Viral Infographics 


Bij het laten maken van een goede infographic, zijn de volgende 5 punten het belangrijkst:

1. Data
De inhoud van de infographic draait vooral om de data die er uit op te maken valt. Zorg ervoor dat de data die is opgenomen betrouwbaar, recent en juist is. Geef ook weer, indien mogelijk, waar de data van afkomstig is.

2. Visualisatie
Maak je wensen goed kenbaar. Welke kernwaarden wil je met de infographic uitstralen en moet de huisstijl van jullie organisatie terugkomen in de infographic? Noteer al je ideeën en eisen, op basis hiervan kunnen wij een goede infographic ontwikkelen.

Brize houdt rekening met de vereisten van verschillende stakeholders en we adviseren je graag hoe we jouw boodschap het beste kunnen visualiseren.

3. Kwaliteit    
De kwaliteit van een infographic is belangrijk zodat een lezer de gegevens beter kan begrijpen en onthouden. Wanneer je de wens hebt om een infographic door Brize te laten maken ben je verzekerd van een aansprekende infographic. Wij zorgen ervoor dat de infographic aan je wensen voldoet en we kijken van tevoren goed voor welk doel de infographic bedoeld is. We leveren het eindproduct aan in .ai formaat zodat je het voor verschillende doeleinden kunt gebruiken en altijd het originele bronbestand hebt. Daarnaast adviseren we je graag hoe de infographic op de juiste manier geüpload kan worden op je website, zodat je organisch goed in zoekmachines te vinden bent.

4. Structuur
Een infographic moet rust uitstralen. Dit wordt gerealiseerd door de juiste verdeling en plaatsingen van tekst en afbeeldingen, in combinatie met de juiste kleuren en lettertypen. Afhankelijk van waarvoor je de infographic wilt gebruiken, bepalen we gezamenlijk wat voor kleurtypes we gebruiken in het design. Print en web kleuren zijn namelijk iets afwijkend van elkaar. Wanneer je een infographic door Brize wil laten maken, adviseren we je hier graag over.

5. Verwachtingen
Een succesvolle infographic maakt de verwachtingen van de lezer waar. Bekijk een   infographic dan ook vanuit het perspectief van de lezer. Wat wil ik leren van de infographic? Wat maakt de infographic visueel aantrekkelijk?

Processen om een infographic te laten maken
Tijdens een kennismaking brengen we je wensen, doelen en boodschap in kaart. We kijken welke data er voorhanden is of welke nog verzameld dient te worden. Vervolgens gaan we de indeling en structuur van de infographic vormgeven. Wanneer het eerste ontwerp volgens wens is kan er overgegaan worden naar de volgende stap, het grafisch vormgeven. Ook deze vormgeving wordt gecreëerd op basis van je wensen. Uiteindelijk creëren wij een volmaakt geheel die we opleveren aan de opdrachtgever. We horen dan graag of je tevreden bent met het resultaat van de infographic.

Wat kost het om een infographic te laten maken?
Het ontwikkelen van een goede infographic is altijd maatwerk. Afhankelijk van je wensen, kunnen we inschatten hoe complex de opmaak vormgegeven dient te worden en een passende offerte opstellen.

Voor ons is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten of we kleine of grote icoontjes moeten gebruiken in de infographic en of jullie zelf de tekst aanleveren of dat ook wij dit moeten bedenken. Wij leveren een product op maat aan de hand van jouw wensen. Dit doen we door je mee te nemen in het proces, waarbij de infographic pas klaar is wanneer jij ècht  tevreden bent. Voor het laten maken van een infographic zijn wij de juiste partner!

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.