Nederlands
Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Wie is Jesse van Doren? What is Brize?

Een infographic laten maken. Bij deze woorden denk je al gauw aan een levendige afbeelding met een hoop data en tekst. Tegenwoordig kun je niet meer om een infographic heen. Terwijl je bij lange teksten meer moeite moet doen om de inhoud te kunnen begrijpen, kun je bij een infographic

Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Een infographic laten maken. Bij deze woorden denk je al gauw aan een levendige afbeelding met een hoop data en tekst. Tegenwoordig kun je niet meer om een infographic heen. Terwijl je bij lange teksten meer moeite moet doen om de inhoud te kunnen begrijpen, kun je bij een infographic makkelijker concluderen en scannen waar het over gaat. Een goed infographic design zorgt ervoor dat je boodschap of verhaal op de juiste manier overgebracht wordt.

Waarom een infographic laten maken door een infographic designer?
Je doelgroep kan in een oogopslag zien en begrijpen waar je inhoud over gaat. Steeds meer mensen hebben geen tijd en aandacht om enorme lappen tekst te lezen. Om het beste van twee werelden samen te brengen, namelijk die van teksten en afbeeldingen, schakel je Brize, opgericht door Jesse van Doren in om de perfecte infographic voor jouw organisatie te ontwikkelen.

Het gebruik van enkel een tekst of afbeelding brengt nadelen met zich mee. Het begrijpen van teksten hangt af van het vermogen van een persoon om de combinaties van woorden te verwerken. Visuele beelden zijn makkelijker om te begrijpen, maar zijn minder effectief in het communiceren van abstracte en ingewikkelde concepten. Als ervaren agency, weet Brize als geen ander hoe je een boodschap overtuigend over kan brengen middels een pakkende infographic.

Je kan een infographic laten maken door een van onze infographic designers voor bijvoorbeeld de volgende doeleinden:


Waar moet een infographic die je wil laten maken aan voldoen?
Brize, het team achter Jesse van Doren, is een expert in het maken van infographics en heeft ruimschootse ervaring op het gebied van infographic design. Brize heeft inmiddels honderden illustraties mogen maken voor diverse toonaangevende opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat alle teksten en data op de juiste manier gevisualiseerd worden wanneer de wens aanwezig is om een succesvolle infographic te ontwikkelen. De doelgroep moet snel kunnen begrijpen wat de uiteindelijke boodschap is.

Bij het laten maken van een goede infographic, zijn de volgende 5 punten belangrijk:

1. Data
De inhoud van de infographic draait vooral om de data die er uit op te maken valt. Zorg ervoor dat de data die is opgenomen betrouwbaar, recent en juist is. Geef ook weer, indien mogelijk, waar de data van afkomstig is.

2. Visualisatie
Maak je wensen goed kenbaar. Welke kernwaarden wil je met de infographic uitstralen en moet de huisstijl van jullie organisatie terugkomen in de infographic? Noteer   al je ideeën en eisen, op basis hiervan kunnen wij een goede infographic ontwikkelen.

Brize houdt rekening met de vereisten van verschillende stakeholders en we adviseren je graag hoe we jouw boodschap het beste kunnen visualiseren.

3. Kwaliteit    
De kwaliteit van een infographic is belangrijk zodat een lezer de gegevens beter kan begrijpen en onthouden. Wanneer je de wens hebt om een infographic door Brize te laten maken ben je verzekerd van een aansprekende infographic. Wij zorgen ervoor dat de infographic aan je wensen voldoet en we kijken van tevoren goed voor welk doel de infographic bedoeld is. We leveren het eindproduct aan in .ai formaat zodat je het voor verschillende doeleinden kunt gebruiken en altijd het originele bronbestand hebt. Daarnaast adviseren we je graag hoe de infographic op de juiste manier geupload kan worden op je website, zodat je organisch goed in zoekmachines te vinden bent.

4. Structuur
Een infographic moet rust uitstralen. Dit wordt gerealiseerd door de juiste verdeling en plaatsingen van tekst en afbeeldingen, in combinatie met de juiste kleuren en lettertypen. Afhankelijk van waarvoor je de infographic wilt gebruiken, bepalen we gezamenlijk wat voor kleurtypes we gebruiken in het design. Print en web kleuren zijn namelijk iets afwijkend van elkaar. Wanneer je een infographic door Brize wil laten maken, adviseren we je hier graag over.


In de volgende infographic vind je 21 tips voor een goede infographic:

Infographics: 21 Secrets Behind Viral Infographics

Vergelijkbare artikelen

Want to see how my team at Brize can help you integrate better into the smart cities of the future? Sign up for our newsletter.

Please enter your first name
Please enter your last name
Email address is invalid, please correct

Bedankt!

I have received your message and will be in touch very soon, thank you for your interest.