Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een illustratie laten maken op maat. Brize, het bureau achter Jesse van Doren kan je hierbij helpen. Bij het ontwikkelen van een illustratie komen er waarschijnlijk meerdere associaties bij je naar boven zoals tekeningen, icoontjes, foto's, afbeeldingen of andere visuele weergaves.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Het bekende gezegde 'een foto zegt meer dan 1000 woorden' toont aan dat een illustratie of een ander visueel beeld een veel sterkere boodschap kan overbrengen dan tekst. Door een tekst te vervangen of versterken met een krachtige illustratie zorg je ervoor dat je boodschap nog beter overkomt. Het is handig om een illustratie te laten maken door een ervaren freelance illustrator van ons webdesign bureau.

Waarom een illustratie laten maken door een freelance illustrator?
Een goed ontworpen illustratie zorgt ervoor dat je de juiste boodschap kan overbrengen op je doelgroep. Steeds meer mensen zijn visueel ingesteld en hebben de motivatie niet meer om lange teksten te lezen. Illustraties geven een voorstelling aan personen die bij teksten alleen maar tot de verbeelding spreken. Brize, het bureau dat is opgericht door Jesse van Doren, kan je helpen bij de ontwikkeling van een pakkende illustratie.

Voordat we aan de slag gaan met de ontwikkeling van een illustratie is het belangrijk om eerst samen de volgende zaken te bepalen voor je een illustratie laat maken door ons:

1. Vertel een duidelijk verhaal
Door een illustratie te laten maken versterk je je verhaal of boodschap en geef je een weergave van zaken die lastig met woorden te beschrijven zijn. Een verhaal kan in een oogopslag al verteld worden als je een illustratie door ons laat maken, we bepalen graag samen met jou hoe we de boodschap die je wilt overbrengen het best over de bühne kunnen brengen.

Illustratie laten maken, voorbeeld van pictogrammen die we ontwikkelden

2. Bepaal waar je de illustratie voor wilt gebruiken
De toepassingen voor illustraties zijn vrijwel oneindig. Zo kun je een illustratie laten maken voor blogs, websites, flyers, posters, icoontjes of voor talloze andere uitingen. Bij het laten maken van een illustratie vragen we altijd eerst waarvoor je het wilt gebruiken, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij het ontwerpen van de illustratie. Kleuren voor print zijn namelijk net iets anders dan voor online.

Voorbeeld van illustratie die we ontwikkelden voor Trackcol

3. Emotie overbrengen
Een illustratie kan een bepaald gevoel losmaken bij de persoon die hem bekijkt. Dit kan bewust de intentie zijn geweest van de maker, maar kan ook spontaan ontstaan bij de persoon die de illustratie bekijkt. Wanneer je Brize een illustratie laat maken, ben je ervan verzekerd dat het een bepaald gevoel teweeg zal brengen bij de doelgroep. We bepalen graag samen met jouw welk gevoel dit is.

Voorbeeld van een illustratie die we ontwikkelden om proces stappen toe te lichten

Vindbaarheid in Google
Het gebruik van afbeeldingen wordt door Google op prijs gesteld en wij kunnen je daarom adviseren hoe je een illustratie in kunt zetten om met je website hoger te scoren in Google door afbeeldingen een goede beschrijving (alt tag) mee te geven en belangrijke zoekwoorden terug te laten komen in de bestandsnaam van de illustratie.

Waar moet een illustratie die je laat maken aan voldoen?
Brize is een expert in het maken van illustraties en heeft ruimschootse ervaring in het ontwerpen van illustraties. Met Brize hebben we inmiddels honderden illustraties opgeleverd voor diverse vooraanstaande opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je input op de juiste manier gevisualiseerd wordt. Bij het laten maken van een illustratie houden we uiteraard ook rekening met de doelgroep en eventuele styleguidelines vanuit de organisatie.

We beginnen altijd met het maken van een schets:

Illustratie laten maken: het eerste proces toen we aan de slag gingen voor Gemeente Rotterdam


Nadat de schets is goedgekeurd, gaan we verder met het visualiseren van de illustratie die je door ons laat maken:

Uiteindelijke resultaat van de Illustratie die de gemeente Rotterdam liet maken


Vier zekerheden wanneer je door ons een illustratie laat maken:
1) Passie
Voor Brize is een illustratie maken niet simpelweg een opdracht, maar een passie waar we ons graag mee bezighouden. Dit is dan ook terug te zien in het eindresultaat. We zullen er alles aan doen om tot een mooi eindresultaat te komen.

2) Altijd het originele bronformaat bij oplevering
Brize zorgt voor een ontwerp dat toegepast kan worden voor verschillende doeleinden. Bij oplevering ontvang je altijd het originele bestandsformaat in .ai.

3) Oplevering in hoge resolutie
Door onze expertise en programma’s die we gebruiken kunnen wij garanderen dat de illustratie die je laat maken een volmaakt product is en in hoge resolutie opgeleverd wordt met goede verhoudingen en kleurgebruik. Het bestand wordt opgeleverd in Vector formaat, zodat je het altijd nog kunt schalen mocht dit later nodig zijn.

4) Pas tevreden wanneer jij tevreden bent
Het team van Brize is pas tevreden met het resultaat van de illustratie wanneer het aan jouw wensen voldoet. Indien gewenst plannen we tussentijds een feedback moment in. Tijdens het proces werken wij middels de gemaakte afspraken en zorgen we ervoor dat we snel jouw wensen in kaart hebben.

Processen om een illustratie te laten maken
Tijdens een kennismaking brengen we je wensen, ideeën en doelgroep in kaart. Tevens vragen we je wat voorbeelden te sturen van bestaande illustraties die je mooi vindt om een indruk te krijgen van de stijl die je zoekt. We bespreken het gewenste eindresultaat en we maken een eerste opzet in schetsvorm. Vervolgens gaan we de illustratie uitwerken waarbij we gebruik maken van je feedback. Na oplevering krijg je nog de mogelijkheid om eventuele kleine aanpassingen door te laten voeren.

Wat kost het om een illustratie te laten maken door Jesse en zijn team?
Het ontwikkelen van een goede illustratie is altijd maatwerk. Hier hebben wij geen vaste tarieven voor. Aan de hand van je wensen kunnen we inschatten hoe complex de opmaak van de illustratie dient te worden en een passende offerte opstellen.

Voor ons is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten in hoeverre er al een conceptplan ligt voor het laten maken van de illustratie en hoeveel details je in de illustratie wilt laten terugkomen. Neem contact met ons op door onderaan deze pagina het contactformulier in te vullen en ontdek voor welk tarief wij de perfecte illustratie voor je kunnen maken.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.