Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Op zoek naar een digital marketing agency? Kies voor een resultaat-gedreven digital marketing agency. Laat je aan de hand nemen door een bureau met kennis van zaken. Over SEO, SEA, content marketing en de juiste inzet van (betaalde) sociale media updates.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Een digital marketing agency dat werkt voor grote en kleine klanten in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, net als in de rest van Nederland. Dat is wat we met mijn bedrijf Brize doen. We werken voor klanten in Nederland en daar buiten. Vanuit een jong team met nieuwsgierige professionals, die altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden om online het verschil te maken. Vanuit een tweede natuur, om online resultaten te bereiken door het digitaal goed te doen. Via de makkelijke weg waar dat kan, maar ook door middel van meer complexe strategieën als de markt of het product daar om vraagt. Wij gaan de uitdaging graag aan, als digital marketing agency met ervaring bij diverse grotere en kleinere organisaties.

Dit doet een digital marketing agency
Benieuwd naar wat een digital marketing agency precies doet? We werken als digital agency in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag aan uiteenlopende vakgebieden. Altijd online, en bijvoorbeeld toegespitst op:

1) SEO
Organische vindbaarheid op de belangrijke zoektermen. Met content die aansluit bij de zoekintentie van bezoekers, zodat zij optimaal converteren. We werken als digital marketing agency aan de uitbreiding van het aantal termen waarop je organisch vindbaar bent of zorgen ervoor dat we de rankings voor specifieke zoektermen verbeteren. Structureel en op basis van een integrale aanpak, vaak in combinatie met de andere onderdelen waar we als online agency aan kunnen werken.

2) SEA
Direct resultaat dankzij betaalde posities voor de belangrijkste zoektermen. Nauw getarget op de meest interessante bezoekers, om de omzet meteen te verhogen. We mikken op een hoge Return-on-Investment (ROI), zodat investeringen zich gemakkelijk terugverdienen. Bereik een bredere doelgroep, die we als digital marketing agency heel duidelijk afbakenen om alleen de meest interessante leads te verzamelen.

3) Social
Zichtbaar op de belangrijkste sociale media, afgestemd op jouw doelgroep en het product of de dienst die je in de markt wilt zetten. Met aandacht voor trends onder specifieke doelgroepen, net als de manier waarop zij naar informatie zoeken. Aanwezig op de plek waar het allemaal gebeurt, door een jong digital marketing agency dat weet wat er online gebeurt en hoe je daar als merk of organisatie bij kunt zijn.

4) Content
We schrijven content die inspireert, activeert en converteert. Artikelen waar bezoekers naar op zoek zijn en die de moeite van het delen waard is. Afgestemd op de manier waarop we daar online de beste resultaten mee bereiken, om een overtuigend verhaal op een interessante manier te verpakken. Op de eigen website of voor de externe kanalen, met oog voor detail en de manier waarop de doelgroep die leest.

Het zijn vier verschillende manieren waarmee we er als digital marketing agency voor zorgen dat je online in het middelpunt van de belangstelling kunt staan. Voor een merk of de gehele organisatie, om die bij de doelgroep duidelijk onder de aandacht te brengen.

Digital Marketing Agency in Nederland en daar buiten
We werken als digital marketing agency in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en de rest van Nederland. Net als daarbuiten. Waardoor we in binnen- en buitenland onze internationale ervaring kunnen combineren met lokale best practices. Een succesvolle aanpak, waarmee we voor diverse grote en kleinere organisaties geweldige resultaten bereikten. We werkten op die manier bijvoorbeeld voor.

1) Tennis Ticket Service
Een van de grootste websites op het gebied van tennis tickets voor populaire tennis evenementen als Roland Garros en Wimbledon. Samen met Tennis Ticket Service werkten we aan een betere website voor hogere conversie, om meer betrouwbaarheid uit te stralen en hun unieke imago over te dragen en verder te versterken. En om bezoekers zowel online als tijdens de wedstrijd de dag van hun leven te bezorgen.

Digital marketing Agency, design project: Tennis Ticket Service voor meer conversie vanuit paid


2) SONY
Een van de grootste technologiefabrikanten ter wereld, die zowel online als offline altijd zichtbaar moet zijn. Branding van de buitencategorie, waar we als digital marketing agency op een mooie manier aan hebben mogen meewerken.

We behalen goede resultaten voor zowel grote als kleinere klanten, altijd op basis van een heel duidelijke focus. Aan de hand van een heldere briefing op basis van duidelijke KPI’s. Waar jij aan wilt werken, vanuit onze expertise en ervaring. Die daarmee op een mooie manier samenkomen. Om de volgende stap te zetten.

We beschikken als digital marketing agency over uitgebreide ervaring als reclamebureau en zijn specialist in online activatie. Dat betekent dat we je goed van dienst kunnen zijn als online marketing bureau en op het gebied van growth hacking. Unieke eigenschappen voor een jonge agency, waarmee we graag voor je aan de slag gaan. Vanuit onze nationale en internationale ervaring, waarmee we ervoor zorgen dat je kunt rekenen op resultaten die geen toelichting nodig hebben.

Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen als digital marketing agency
Benieuwd wat mijn team en ik als digital marketing agency voor je kunnen betekenen? We helpen je de juiste kanalen te selecteren om te werken aan je online zichtbaarheid en vindbaarheid. Op de belangrijkste zoektermen, door middel van organische of betaalde vindbaarheid. Binnen het beschikbare budget en afgestemd op de belangrijke doelstellingen van de organisatie. We helpen je daar te zijn waar het gebeurt op de sociale media en zorgen er met activerende content voor dat je een doelgroep in beweging kunt brengen. Op die manier laten we verschillende kanalen bij elkaar komen als digital marketing agency, tot een strategie die zichzelf bewijst. Voor resultaat-gedreven online marketing, door een digital agency dat zowel in Amsterdam en Rotterdam als in de rest van de wereld actief is voor grote en kleinere klanten.

Wij kennen de digitale wereld en weten als geen ander hoe we je daar als digital marketing agency goed mee van dienst kunnen zijn. Door je de belangrijke taken uit handen te nemen. Zonder zorgen, met de wetenschap dat het in goede handen is. Dankzij resultaten die niet liegen en die laten zien dat we vooruitgang boeken. Meer weten over de mogelijkheden of direct aan tafel met een digital marketing agency met de roots in Nederland, maar met kennis en expertise van ver buiten Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam? Neem contact op, dan vertellen we je graag meer.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.