Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Social media experts voor Facebook, LinkedIn, Snapchat, Twitter en meer. Wij zijn opgegroeid met sociale media. We kennen de impact daarvan, weten waar de kansen liggen en helpen jouw organisatie het bereik te vergroten. Bereik een specifieke doelgroep via social media en of breng je boodschap integraal over. Via alle

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Social media experts voor Facebook, LinkedIn, Snapchat, Twitter en meer. Wij zijn opgegroeid met sociale media. We kennen de impact daarvan, weten waar de kansen liggen en helpen jouw organisatie het bereik te vergroten.

Bereik een specifieke doelgroep via social media en of breng je boodschap integraal over. Via alle kanalen, zodat er voor de doelgroep geen ontkomen aan is. Met advertenties afgestemd op het platform van je voorkeur en viral campaigns die tussen de linies door bewegen.

We zijn jouw social media expert. Voor een analyse van de huidige situatie, het vaststellen van de doelstellingen en de concrete tactieken om het online bereik te vergroten. Voor meer volgers op Facebook en Twitter of een breed zakelijk bereik op LinkedIn. Bereik een jonge doelgroep via Snapchat of maak gebruik van de mogelijkheden die Instagram biedt. Wij begrijpen de verschillende social media en belangrijker nog: hun gebruikers.


Wat doet een social media expert?
We krijgen regelmatig de vraag wat we precies doen als social media expert. We werken bijvoorbeeld aan social en display advertenties. Ads, afgestemd op het kanaal dat we voor je organisatie gebruiken. Zoals advertenties voor Instagram, Facebook en Twitter, net als via Snapchat, Youtube, LinkedIn en bijvoorbeeld Pinterest. We maken voor Facebook gebruik van de Power Editor en Business Manage r, zoals we ook met de software voor de andere sociale platformen uit de voeten kunnen.

Naast advertenties werken we in meer algemene zin aan je social media strategie. De juiste strategie is de basis voor een geslaagde campagne. Die aansluit bij het imago van je organisatie en de doelstellingen die je graag wilt bereiken. We combineren dit bijvoorbeeld met offline advertenties, chatbots en e-mail marketing, om alle kanalen netjes op elkaar af te stemmen. Dat komt de effectiviteit van de social media sterk ten goede, zodat we als expert jouw bereik kunnen vergroten.

Verder zijn we als social media expert gespecialiseerd in content marketing en engineering as marketing. Dat betekent dat we werken aan Conversion Ratio Optimization (CRO). We optimaliseren de conversie op specifieke pagina’s en binnen complete processen of funnels. Wij zorgen ervoor dat bezoekers ook daadwerkelijk klant worden, zodat je daarmee direct succes boekt. We leggen uit wat A/B-testing inhoudt en hoe je daar binnen jouw organisatie gebruik van maakt. En gaan er vervolgens mee aan de slag. Gecombineerd met een campagne op de sociale media, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Snapchat, Pinterest, Instagram en meer.

Tenslotte zijn we als social media expert bijvoorbeeld goed op de hoogte van beschikbare bloggers en vloggers die kunnen helpen meer bereik te creëren. We denken mee over business development, werken aan sales en zorgen voor de inzet van affiliate of referral marketing. We zijn gespecialiseerd in Artificial Intelligence (AI) en guerrilla marketing, bijvoorbeeld om viral te gaan.

We stemmen de werkwijze als social media expert af op de concrete behoefte van jouw organisatie. Om belangrijke doelstellingen te bereiken, die we in overleg bepalen. Op die manier zorgen we ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de sociale media. Om het bereik van je organisatie te vergroten en om voor daadwerkelijke sales te zorgen Marketing via alle sociale media.

We zijn gespecialiseerd in marketing via alle sociale media. Dat betekent dat we je goed kunnen adviseren over bijvoorbeeld Facebook marketing. Door middel van een Facebook training voor redacteuren of andere interne medewerkers. We zijn jouw Facebook expert in Nederland, waarmee we ervoor zorgen dat je daar zoveel mogelijk uit kunt halen.

En benieuwd naar een LinkedIn training of op zoek naar een LinkedIn expert die je daar meer over kan vertellen? We zijn onder andere gespecialiseerd in Snapchat marketing, we zijn Twitter expert en kunnen je precies uitleggen hoe de andere verschillende sociale media werken. Op die manier zorgen we er als social media specialist voor dat de social media voor jou geen geheimen meer hoeven te hebben.


Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen
We kunnen je goed van dienst zijn met de verschillende fases van een goede social media campagne en strategie. Dat betekent dat we beginnen met een grondige analyse. Om in kaart te brengen waar je voor staat, wie de doelgroep is en hoe je die zou willen bereiken. Om vervolgens een strategisch plan te schrijven voor de social media. De basis om effectieve tactieken toe te passen, gebaseerd op theoretische inzichten, belangrijke data en natuurlijk onze uitgebreide ervaring als social media expert.

Vervolgens kunnen we je van dienst zijn met het creëren van bereik via de verschillende social media. Met Facebook marketing, als LinkedIn expert of met goede kennis van Twitter. En zodra de social media zorgen voor nieuwe bezoekers helpen we die te converteren naar daadwerkelijke klanten. Meer sales, door de complete funnel te optimaliseren.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.