Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Ben je op zoek naar een social media specialist die je advertenties succesvol kan optimaliseren? Wil je het meeste uit je social media advertenties halen en meer leads, verkopen en omzet genereren en je naamsbekendheid vergroten? In samenwerking met je bedrijf kunnen we dit realiseren. Ik ben Jesse van Doren,

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Ben je op zoek naar een social media specialist die je advertenties succesvol kan optimaliseren? Wil je het meeste uit je social media advertenties halen en meer leads, verkopen en omzet genereren en je naamsbekendheid vergroten? In samenwerking met je bedrijf kunnen we dit realiseren.

Ik ben Jesse van Doren, oprichter van Brize. Samen met mijn team van social media specialisten hebben we als doel om de social media advertenties en marketing van je bedrijf te optimaliseren. Vele bedrijven, in zowel Nederland als in het buitenland, hebben gebruik gemaakt van onze diensten om hun social media marketing strategieën te optimaliseren.


Social Media doelgroep
Waar bevindt mijn juiste doelgroep zich? Dit is de eerste vraag die social media specialisten zichzelf stellen bij het optimaliseren van sociale media advertenties. Om te slagen in een sociale media campagne, moet deze de juiste mensen bereiken. Tegenwoordig heeft elk social media platform een ​​advertentietool waarmee je bedrijf advertenties kan inplannen. Toch hebben wij met onze social media achtergrond bedrijven gezien die op een overduidelijke manier geld verliezen, door advertenties voor sociale media te implementeren die op het verkeerde publiek gericht zijn. Naarmate de concurrentie tussen advertentieplatformen voor sociale media toeneemt, is het noodzakelijk dat je je advertenties op verstandige wijze weergeeft aan degenen die ertoe doen. Veel social media platformen stellen je in staat om je publiek aan te passen.

Met de aangepaste doelgroepen van Facebook kun je bijvoorbeeld demografische gegevens selecteren en je bedrijfsgegevens gebruiken om mensen te vinden die het meest op je bestaande klanten lijken. Ook is het mogelijk om het gedrag van mensen te ontdekken waarvan de kans groter is dat ze klant worden.

LinkedIn is anders omdat het een sociale media kanaal is die zich richt op professionals en over meer dan 500 miljoen actieve professionals beschikt. Op LinkedIn is het mogelijk om aangepaste doelgroepopties te selecteren voor een specifieke doelgroep. Denk hierbij aan zaken als functietitel, branche, teamgrootte en locatie.

Om je strategie voor sociale media op de juiste wijze uit te voeren, moet je goed in kaart hebben gebracht welke doelgroep je wilt bereiken en waar je deze kunt vinden. Mijn team van sociale media specialisten kunnen je hierbij helpen.

The-State-of-Social-Media-Marketing-3.jpg
Infographic: Houding bedrijven t.o.v. Social Media Marketing, Bron: Chairman MediaMobile
Bij het ontwerpen en toepassen van je sociale media strategie is het van belang dat alle content die door je bedrijf wordt geleverd mobielvriendelijk is.

De ontwikkelingen op het gebied van mobiel hebben de afgelopen jaren een enorme groeispurt doorgemaakt, waarbij Google meldde dat het aantal zoekopdrachten op mobiele apparaten het aantal zoekopdrachten op desktop heeft overtroffen. Onze social media specialisten hebben de opwaartse trends gezien met betrekking tot advertenties voor sociale media. Midden 2016 zag Facebook dat 84% van de inkomsten afkomstig zijn van mobiele advertenties, waarbij LinkedIn ook rapporteerde dat 86% van de inkomsten afkomstig zijn van mobiele apparaten. Voor succesvolle social media advertenties is het vaak noodzakelijk dat deze op alle mobiele apparaten functioneren.

De social media specialisten van Brize beschouwen desktop en mobiel als even belangrijke advertentieplatformen. Voor de allereerste keer leven we in een tijd waarin mobiel internet evenveel wordt gebruikt als desktop. Larry Page van Google zei;

“We are no longer in a mobile first world, we are in a mobile only world”


Inhoud, inhoud, inhoud
Tegenwoordig is je content zichtbaar bij een overweldigende hoeveelheid mobiele gebruikers. Zoals al eerder genoemd moet je concurreren op verschillende platformen om je publiek te bereiken. Zodra je je publiek hebt bereikt moet je de verbinding met hen aangaan. Consumenten worden overspoeld met verkooppraatjes en verzoeken om 'nu te kopen'. Potentiële klanten kunnen immuun worden voor je posts op sociale media als je ze constant met advertenties bombardeert. Als je echter interessante inhoud aan hen biedt die hun aandacht trekt, is de kans groter dat ze blijven en het bedrijf achter de inhoud onderzoeken. Een combinatie van amuserende content en informatieve advertenties kunnen je social media strategie verbeteren.


Hoe Brize kan helpen
Ons team van social media specialisten kan je helpen met alle procedures die gevolgd moeten worden tijdens het implementeren van een succesvolle social media campagne. We hebben uitgebreide ervaring met verschillende sociale mediaplatformen en we horen graag van je om je verder te begeleiden aan de hand van onze expertise op het gebied van sociale media. Laat je e-mailadres achter in het onderstaande contactformulier om te ontdekken hoe onze social media specialisten je bedrijf kunnen helpen groeien.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.