Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een marketing workshop organiseren en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? Organiseer een workshop over social media, zoals over Facebook, Twitter of Linkedin. En benieuwd naar growth hacking, marketing of design?

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Met een marketing workshop kunnen jij en je collega's actief aan de slag. Om een bepaalde technologie onder de knie te krijgen, slimmer gebruik te maken van de sociale media en meer doordachte marketing toe te passen.

Marketing workshops bieden uiteenlopende mogelijkheden en leveren concrete kennis op. Om direct toe te passen, zodat je daarmee zelf het verschil kunt maken. Zodat jij en je team goed kunnen werken met de beschikbare technieken, platformen en toepassingen.

Wil je een marketing of innovatie workshop organiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We stemmen het niveau in overleg af op de kennis en ervaring die medewerkers al hebben. Voor een workshop voor beginners of een bijeenkomst voor professionals. Om de volgende stap te zetten of om ervoor te zorgen dat jullie kennis kunnen maken met wat er (online) mogelijk is. We beschikken over diverse experts op het gebied van social media, Artificial Intelligence, marketing automation, voice assistants en andere technologieën. Die in heldere taal kunnen uitleggen wat er mogelijk is, hoe je er gebruik van kunt maken en wat dat je concreet zal opleveren.

Wat levert een marketing en innovatie workshop op?
Een marketing workshop organiseren en benieuwd wat dat oplevert? Het is een sessie waarbij onze sprekers ervoor zorgen dat we theorie combineren met de praktische toepassing daarvan. Om op het gebied van innovatie, marketing en social media uit te leggen wat het is en hoe je dit kunt gebruiken. Om er vervolgens daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Zo’n workshop heeft op die manier meer te bieden dan een lezing of een college. Het is de basis om er vervolgens daadwerkelijk zelf mee aan de slag te gaan, op basis van de inzichten van ervaren experts.

We leggen de belangrijkste theorie uit tijdens de marketing workshop en laten voorbeelden zien van slimme toepassingen. Net als belangrijke missers, om die zelf eenvoudig te kunnen voorkomen. Een workshop gericht op social media of een van de andere onderwerpen is een interessante masterclass voor jouw organisatie. Om snel meer kennis op te kunnen doen en ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van wat er mogelijk is.

Om het bereik via de sociale media te vergroten, om gebruik te maken van growth hacking of op het gebied van development en design. Marketing en innovatie workshops rondom diverse onderwerpen, altijd met de doelstelling om daar zelf mee aan de slag te kunnen. De theorie in combinatie met adviezen voor in de praktijk. We organiseren een workshop waar alle deelnemers iets van leren, zodat ze de tips en trucs daarna meteen kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Marketing workshop organiseren: de mogelijkheden
Een marketing workshop organiseren en benieuwd naar de mogelijkheden? We geven workshops over verschillende onderwerpen, zoals een:
-Facebook workshop
-LinkedIn workshop
-Twitter workshop

Daarnaast geven we workshops over recruitment, design thinking en andere sociale mediakanalen. Bijvoorbeeld gericht op Instagram, Pinterest en Snapchat. Om daar binnen de organisatie op een professionele manier gebruik van te kunnen maken. Goed geschikt voor uiteenlopende organisaties, waarbij we het niveau afstemmen op de kennis en ervaring die jullie hier wellicht al mee hebben.

En ook buiten de workshops sociale media trainen we jou en je collega’s graag, in allerlei andere vakgebieden en expertises. We verzorgen workshops design, development, growth hacking en bijvoorbeeld strategie marketing workshops. Voor een brede toepassing van expertise en ervaring, altijd op basis van een duidelijke uitleg. Over de mogelijkheden, de toepassingen en de directe voordelen voor de organisatie of je afdeling.

De workshops social media en de andere trainingen zijn beschikbaar vanaf een uur tot een dagdeel of langer. Voor een workshop dag of een meerdaags evenement, waarmee we ervoor zorgen dat je een onderwerp van A tot Z kunt doorgronden. Voor een goed begrip van wat er mogelijk is. Terwijl we er tijdens de workshop voor zorgen dat er voldoende aandacht is voor alle deelnemers. Voor directe begeleiding, die leidt tot de beste resultaten.


Wat mijn team en ik voor je kunnen betekenen
Met de marketing workshops zorgen we ervoor dat we je als beginner wegwijs maken in de wereld van sociale media of dat we heel specifiek inzoomen op bijvoorbeeld Snapchat of Pinterest. Wil je ook een workshop organiseren op het gebied van design, development, marketing of growth hacking? Wij zorgen ervoor dat je praktische handvatten krijgt om daar direct zelf mee aan de slag te gaan.
We zorgen ervoor dat we een marketing workshop organiseren voor een paar uur, een dagdeel, een dag of een meerdaags evenement. Afgestemd op de kennis en kunde die er al beschikbaar is. Om die verder uit te breiden, te verbreden of te verdiepen. Op die manier sluiten we graag aan op de doelstellingen van je organisatie.

Een innovatie workshop organiseren en daarvoor op zoek naar specialisten op het gebied van design, development, marketing en social media? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag. Uiteraard kunnen we je voorbeelden laten zien van andere workshops die we organiseerden, voor diverse grote organisaties. Neem contact op via het contactformulier onderaan deze website.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.