Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Wil je je Instagram advertenties optimaliseren en heb je daarvoor een Instagram marketing specialist nodig? Wil je het maximale halen uit Instagram advertising en meer leads, verkoop, omzet en naamsbekendheid genereren? Samen met je organisatie kunnen we dit realiseren. Mijn naam is Jesse van Doren. Ik ben de oprichter van

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wil je je Instagram advertenties optimaliseren en heb je daarvoor een Instagram marketing specialist nodig? Wil je het maximale halen uit Instagram advertising en meer leads, verkoop, omzet en naamsbekendheid genereren? Samen met je organisatie kunnen we dit realiseren.

Mijn naam is Jesse van Doren. Ik ben de oprichter van Brize, als Instagram Advertising Agency helpen we je bedrijf te groeien door je Instagram advertenties te optimaliseren. Met behulp van Facebook Business Manager en de Facebook Power Editor voor Instagram advertising, heeft mijn team tientallen bedrijven geholpen bij het succesvol implementeren van Instagram advertising.


Instagram voor bedrijven
Een vraag die vaak aan Instagram marketing specialisten gesteld wordt is: ‘waarom zou ik me bezig houden met Instagram advertising?’ Het antwoord op deze vraag is simpel. Sinds Facebook oprichter Mark Zuckerberg Instagram overnam in 2012 voor $ 1 miljard, toen nog een kleine app met dertien medewerkers, heeft Instagram 400 miljoen dagelijkse gebruikers binnengehaald. Er zijn veel overeenkomsten tussen deze sociale media platformen op het gebied van advertenties.

Instagram advertising richt zich op drie hoofddoelen voor je bedrijf. Het eerste doel is het vergroten van de merkbekendheid, oftewel 'de reputatie van je bedrijf verbeteren'. Onze Instagram advertising specialisten richten zich op het publiek dat bij je onderneming past. We maken gebruik van de verschillende functies die Instagram for Business biedt. Met deze functies is het mogelijk om het bereik van je doelgroep aan te passen op basis van factoren als; gedrag, locatie, interesses, leeftijd en geslacht. Instagram for Business geeft je ook de mogelijkheid om een ​​'lookalike audience' te creëren op basis van contactlijsten.

Een tweede doel dat Instagram advertising moet kunnen waarmaken is het overtuigen van Instagram gebruikers. Instagram advertising wil namelijk potentiële klanten informatie over producten of diensten geven. Onze Instagram advertising specialisten houden hier rekening mee door de volgende zaken te implementeren in Instagram advertenties:

Het laatste doel verwijst naar conversie. Instagram for Business belooft dat je Instagram ads doelen behalen zoals:

online-advertising-costs-instagram-ad-creative.png
Afbeelding: voorbeelden van Instagram advertising Bron: WordStreamFacebook en Instagram
Instagram is eigendom van Facebook. Daarom kan je Instagram advertenties op dezelfde manier implementeren als Facebook advertenties.

Bij het maken van advertenties en campagnes kun je ervoor kiezen om dezelfde advertenties voor Facebook en Instagram te gebruiken of je kunt ervoor kiezen om een andere advertentie voor Instagram te maken in dezelfde campagne. Onze Instagram advertising specialisten hebben een toenemende invloed van influencer marketing voor Instagram waargenomen. Wat influencer marketing inhoudt vind je hier.

Hiervoor benoemden we al dat er parallellen zijn tussen Facebook en Instagram advertising omdat ze beide onder de paraplu van Facebook vallen. Instagram maakt ook gebruik van Facebook Business Manager. Maar wat is Facebook Business Manager?

Instagram-vs-Facebook-791x1024.png
Infographic: Instagram & Facebook advertising Bron: adMixtFacebook Business Manager
Facebook Business Manager is een hulpmiddel voor adverteerders, waar alle leden van je bedrijf onder één dashboard kunnen worden beheerd. De tool wordt vaak gebruikt door Instagram marketing specialisten en Instagram bureaus. Er zijn veel acties die je kunt uitvoeren wanneer je Facebook Business Manager gebruikt voor Instagram advertising. Het geeft de gebruiker een duidelijk beeld van de activiteiten van zijn pagina's en Facebook en Instagram advertentieaccounts.

Net als Instagram advertising zijn er verschillende voordelen bij het gebruik van Facebook Business Manager. Onze Instagram marketing specialisten begrijpen dat Facebook Business Manager een fantastische tool is voor bedrijven om verschillende bijdragers aan accounts of Instagram advertentiepagina's te laten werken en bepaalde gebruikers meer of minder rechten te geven. Het stelt bedrijven ook in staat om hun werk en privéleven gescheiden te houden op Facebook en verschillende advertenties in advertentiegroepen A/B te testen met behulp van de Power Editor functionaliteit.

Voordelen van Facebook Business Manager omvatten:


Facebook Business Manager kan een belangrijk platform zijn voor iemand die Instagram advertising gebruikt. Door contact op te nemen met onze Instagram marketing specialisten, kunnen we gedetailleerder ingaan op de manier hoe je organisatie kan profiteren van Business Manager en wat voor type Instagram advertising je bedrijf ten goede kan komen.

Ons team van Instagram marketing specialisten heeft veel ervaring met Instagram advertising en begeleidt je graag verder met het implementeren hiervan. Vul je e-mailadres in het onderstaande contactformulier in om te ontdekken hoe onze Instagram marketing specialisten je bedrijf kunnen helpen groeien.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.