Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Vraag een gratis SEA accountreview aan door een van onze Google AdWords SEA specialisten. Op zoek naar een Google AdWords specialist die je Google advertenties volledig kan optimaliseren? Wil je conversie optimalisatie realiseren en met behulp van je Google AdWords advertenties meer leads, verkopen en omzet genereren? Wil je daarnaast

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Vraag een gratis SEA accountreview aan door een van onze Google AdWords SEA specialisten.

Op zoek naar een Google AdWords specialist die je Google advertenties volledig kan optimaliseren? Wil je conversie optimalisatie realiseren en met behulp van je Google AdWords advertenties meer leads, verkopen en omzet genereren? Wil je daarnaast je naamsbekendheid vergroten?

Mijn naam is Jesse van Doren, ik ben de oprichter van Brize, een Google AdWords marketingbureau. Onze SEA specialisten hebben tientallen bedrijven geholpen, zowel in Nederland als in het buitenland. Onze Google AdWords SEA specialisten hebben ervaring met het beheren van accounts in meer dan 80 verschillende landen met behulp van de meest up to date SEA technieken.


Wat is Google AdWords en SEA?
AdWords is het advertentiesysteem van Google waarbij je op zoekwoorden moet bieden om je website te laten opvallen tussen andere websites in de organische resultaten. Onze Google AdWords specialisten kunnen je helpen met het ontwikkelen van de juiste SEA strategie (Search Engine Advertising).

Google verdient geld met hun zoekmachine, omdat adverteerders ervoor betalen om hun website hoger in de zoekmachine te laten komen. Hoe hoger het bedrag dat je bereid bent te betalen voor een klik, des te aantrekkelijker Google je advertentie vindt en deze vervolgens hoger op de pagina met zoekresultaten laat komen.

Er zijn ook andere factoren die van invloed zijn op de prestaties van je advertentie, onze SEA specialisten kunnen je daarover adviseren. Google analyseert advertenties op basis van zaken als kwaliteitsscore, kosten per klik en zelfs de hoeveelheid extra informatie, zoals een telefoonnummer dat je aan Google verstrekt.

Afbeelding: Google Ad ranking formule Bron: MyPath2Success


AdWords advertenties kunnen zeer effectief zijn voor bedrijven, wanneer deze op de juiste manier ingezet worden. Aangezien Google advertenties de gehele dag werken, moet je voortdurend je campagnes analyseren om positieve resultaten te realiseren. Een Google AdWords specialist kan je helpen bij het optimaliseren van je advertenties, om zo veel mogelijk rendement op je investering te krijgen op het budget dat je aan advertenties besteedt.

SEA speelt een grote rol in online marketing. In feite is SEA (Search Engine Advertising) het richten van je campagnes op de juiste doelgroep. Google AdWords specialisten kunnen de juiste doelgroep bereiken, op het juiste moment en met de juiste zoektermen om een zo’n optimaal mogelijk rendement te behalen.

Afbeelding: SEA specialist bezig met data analyse


Het doel is om je AdWords advertenties zo hoog mogelijk te laten verschijnen in de zoekresultaten van Google met een zo’n klein mogelijk budget. In combinatie met organische zoekmachine optimalisatie (SEO) kan een SEA consultant je helpen met het behalen van geweldige resultaten naar je website toe.


Het belang van Google AdWords en SEA
Het belang van Google AdWords en een Google AdWords specialist in je bedrijf kan niet onderschat worden. De vraag is: waarom zou mijn bedrijf adverteren met AdWords? Het platform genereert rechtstreeks verkeer naar je website en kan zowel door kleine als grote bedrijven worden geïmplementeerd. Het gebruik van AdWords biedt ook mogelijkheden om met Gmail advertenties, Google Shopping, het Google zoeknetwerk, Display Netwerk, Retargeting advertenties en YouTube advertenties te werken. Wanneer AdWords campagnes op de juiste manier worden gestructureerd door een Google AdWords specialist, kunnen ze snelle, transparante resultaten bewerkstelligen met een hoge ROI.

Naast Google AdWords zijn er verschillende andere zoekmachines waar je op kunt adverteren, zoals Bing Ads. In sommige landen is Bing zelfs populairder dan Google. Ook in Nederland raden onze Google AdWords specialisten aan om het bereik van een platform als Bing niet te onderschatten en het in je SEA strategie te implementeren. Vaak zijn de kosten per klik nog goedkoper ook.


SEA uitbesteden aan een specialist of intern beheren
Moet je SEA intern beheren of uitbesteden aan een Google AdWords specialist? Dit is een veelgestelde vraag voor de meeste bedrijven.

Hoewel je bedrijf waarschijnlijk zoveel mogelijk intern wilt oplossen, heeft Search Engine Advertising constant aandacht nodig. Daarbij brengt Google regelmatig nieuwe functies uit. Een SEA specialist kan je organisatie helpen door je op de hoogte te houden van de nieuwste en laatste SEA updates. Door samen te werken met een SEA specialist zorg je ervoor dat je geen tijd verspilt aan veelgemaakte fouten. Een SEA specialist moet echter altijd nauw samenwerken met je interne medewerkers om de beste resultaten te kunnen behalen.

Hoewel Google AdWords een buitengewoon waardevol kanaal is, kan er een hoop geld verspild worden wanneer je ads niet volledig geoptimaliseerd zijn. Outsourcing naar een SEA specialist is de beste optie om je advertenties te optimaliseren en een grote hoeveelheid verkeer naar je website te leiden.

Omdat we veel ervaring hebben met Google AdWords horen we graag hoe we je kunnen helpen met onze expertise. Wij zijn officieel partner van Google. Laat je e-mailadres achter in het onderstaande contactformulier om te ontdekken hoe onze Google AdWords specialisten je bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen brengen.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.