Nederlands
Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Wie is Jesse van Doren? What is Brize?

Heb je moeite om goede backlinks te krijgen naar je website om je website te optimaliseren? Wil je je pagerank verbeteren op Google? Wil je het maximale halen uit je backlinks en zoekresultaten van Google? Wil je meer leads, verkopen en omzet genereren en de naamsbekendheid vergroten? Samen met je

Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Heb je moeite om goede backlinks te krijgen naar je website om je website te optimaliseren? Wil je je pagerank verbeteren op Google? Wil je het maximale halen uit je backlinks en zoekresultaten van Google? Wil je meer leads, verkopen en omzet genereren en de naamsbekendheid vergroten? Samen met je team kunnen we dit realiseren.

De backlink specialisten van Brize, het marketingbureau achter Jesse van Doren, hebben als doel om de pagerank van je bedrijf in de zoekresultaten van Google te optimaliseren. Met behulp van onze backlink expertise hebben we vele organisaties geholpen met het succesvol implementeren van backlinks.


SEO
SEO (Search Engine Optimization) is het proces van het promoten van je website of webpagina in de resultatenpagina van een zoekmachine terwijl je niet betaalt voor je ranking zoals SEA. Deze vorm van online marketing wordt door SEO specialisten vaak 'organisch', 'gratis' of 'natuurlijk' genoemd.

Een groot deel van je ranking in zoekmachines zoals Google is afhankelijk van het aantal backlinks naar je website. Als Google verschillende pagina's ziet die linken naar je website, gaat het ervan uit dat je website belangrijk is en plaatst je dan hoger in de pagerank. Als je wilt weten hoeveel backlinks je website heeft, kun je dit vragen aan een van onze backlinks specialisten door het onderstaande formulier van deze pagina in te vullen.


Wat zijn backlinks?
Backlink specialisten verwijzen vaak naar backlinks als de belangrijkste bouwstenen voor het waarborgen van een goede SEO voor je website. Zoals eerder vermeld, zijn backlinks website links die naar je website verwijzen. Google berekent je positie aan de hoeveelheid backlinks die je website heeft. Hoe hoger het aantal backlinks, hoe hoger de pagerank op de pagina met zoekresultaten. De backlinks naar je website moeten van hoge kwaliteit zijn. Om de kwaliteit van een backlink te bepalen, analyseert Google de inhoud van de website waar de backlinks vandaan komen. Als de inhoud van de website relevant wordt geacht voor je eigen website, wordt die link als van hoge kwaliteit beschouwd.

Google wil gelijke kansen bieden aan alle websites dus zoekt het naar natuurlijke backlinkprofielen die linken naar je website en bestraft het websites die ingekochte backlinks hebben geïmplementeerd. Websites die backlinks kopen, krijgen een tijdelijke waarschuwing of worden soms zelfs volledig uit Google geweerd. En aangezien Google een marktaandeel van 95 procent van de zoekmachines in Nederland heeft, kan verwijdering een totale terugloop van bezoekers en verkopen van je website tot gevolg hebben. Onze backlinks specialisten kunnen je door de procedure leiden om je website pagerank te verhogen zonder door Google te worden gestrafd.


Typen backlinks
Backlinks specialisten zijn op de hoogte van de verschillende soorten backlinks die invloed hebben op de positie van Google voor je pagina. Er bestaan interne en externe backlinks.

Interne backlinks verwijzen naar een link die op een pagina wordt weergegeven en die je naar een andere pagina leidt met hetzelfde domein en een vergelijkbaar onderwerp. Dit type backlink kan je pagerank ten goede komen omdat je 'link juice' of 'ranking kracht' rond een website verspreid wordt.

Externe backlinks verwijzen naar een website die naar jouw website linkt. Dit wordt beschouwd als een externe link. Als je vanuit je eigen website naar een andere website linkt, wordt deze ook als een externe link beschouwd.

Om backlinks te implementeren, wordt 'anchortekst' op het artikel toegepast om te benadrukken dat de tekst een koppeling is waarop moet worden geklikt. Als je bijvoorbeeld wilt weten of een gedeelte een anchor tekst is, wordt de link blauw en onderstreept weergegeven als de pagina actief is. Het team van Brize is bekend met alle procedures die verbonden zijn met interne en externe backlinks.

seofactors.png
Afbeelding: Belang van backlinks bij ranking factoren zoekmachine Bron: Neil Patel



Hoe kunnen we jouw backlinkprofiel versterken?
Het maken en implementeren van backlinks kan moeilijk zijn, omdat er veel wegen zijn om de pagerank van je website in Google te verbeteren. Als expert op het gebied van backlinks, begrijpen we de complexiteit van backlinks. We kunnen je adviseren over de beste aanpak die je moet volgen om je pagerank te optimaliseren door middel van kwalitatieve backlinks. Laat je e-mailadres achter in het onderstaande contactformulier om te ontdekken hoe onze backlink specialisten je kunnen helpen met het optimaliseren van je SEO pagerank.

Vergelijkbare artikelen

Want to see how my team at Brize can help you integrate better into the smart cities of the future? Sign up for our newsletter.

Please enter your first name
Please enter your last name
Email address is invalid, please correct

Bedankt!

I have received your message and will be in touch very soon, thank you for your interest.