Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Een gastspreker inhuren voor je evenement, congres, symposium of andere gebeurtenis? Mijn naam is Jesse van Doren, naast dat ik zelf vaak als gastspreker fungeer heb ik een groot netwerk van technologie- en innovatie experts om mij heen verzameld die ook kunnen fungeren als gastspreker.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Mijn team en ik helpen je graag met het boeken van een gastspreker voor een gedenkwaardige dag. Wij bieden jou een spreker die jouw evenement op een professionele en soepele manier tot grote hoogtes zal brengen. Of wil je juist een gastspreker inhuren die een afwijkende boodschap heeft, om iedereen goed wakker te schudden? Met een unieke spreker bied je jouw gasten een mogelijkheid om je evenement voor eeuwig te herinneren. Wij helpen je met het behalen van jouw doelstellingen door een geweldig en meeslepend verhaal te vertellen. Precies afgesteld op je publiek en het onderwerp van jouw evenement.

Wat doet een gastspreker?
Een gastspreker huur je in voor verschillende redenen. Soms ben je opzoek naar een expert op een bepaald vakgebied. Deze persoon zal dan op je symposium over dat onderwerp een gedetailleerde uiteenzetting geven. Vaak ook met voorbeelden uit zijn of haar eigen werkveld. De gastspreker zal in dit geval vooral het publiek informeren en van nieuwe kennis voorzien. Een andere reden om een gastspreker in te huren is om op je evenement een unieke inkijk te krijgen in een voor je gasten onbekende wereld. Gastsprekers worden vaak uitgenodigd om te vertellen over hun expertise aan een publiek wat in het dagelijks leven juist met totaal andere dingen bezig is. In dit geval fungeert de spreker voornamelijk als inspirator. En als je een verhaal hoort dat compleet buiten je eigen comfort zone ligt, dan is er ook een goede kans dat je voor je eigen werk ineens nieuwe en briljante ideeën opdoet.

Een gastspreker inhuren als dagvoorzitter:
Gastsprekers laten zich ook vaak inhuren als dagvoorzitter. In dit geval is de spreker de hele dag aan het woord, maar dan natuurlijk voor meerdere korte momenten. Een professionele gastspreker inhuren als dagvoorzitter heeft zo zijn voordelen; zo weet de dagvoorzitter precies wat het betekent om een goed verhaal te vertellen aan een voor hem onbekend publiek. Een dagvoorzitter die ook een goede storyteller is geeft enorm veel persoonlijkheid aan je congres. Niet alle gastsprekers die je inhuurt zijn goede dagvoorzitters, en niet alle dagvoorzitters zijn goede gastsprekers! Maar wij hebben uiteraard wel de perfecte combinatie van deze twee ambachten in één en dezelfde persoon tot onze beschikking. Tegenwoordig wordt het juist wel gewaardeerd als een dagvoorzitter ook een duidelijke mening heeft. En specifieke kennis over een bepaald thema. Door een gastspreker in te huren als een dagvoorzitter creëer je een modern en interactief evenement. En het mooie is: een dagvoorzitter hoeft totaal geen expert te zijn op het gebied van het onderwerp van jouw evenement. Juist die onbevangenheid en frisse blik op een onderwerp dat waarschijnlijk voor je publiek juist wel gesneden koek is maakt een ‘externe’ dagvoorzitter zo gewaardeerd.

Een inspirerende gastspreker inhuren voor je evenement:
De meest genoemde reden om een gastspreker in te huren is om je gasten en publiek te inspireren. Inspiratie is een waardevolle en unieke gewaarwording. Organiseer je een congres voor je werknemers? Dan kan een enkel inspirerend verhaal geweldige resultaten opleveren voor de productiviteit en sfeer in je bedrijf. Succesverhalen, maar ook verhalen over worstelingen en moeilijkheden, geven veel stof tot nadenken. En een goede gastspreker zal altijd een inspirerend verhaal met zowel hoogte- als dieptepunten te vertellen hebben. Mensen zijn gek op unieke verhalen over onverwachte overwinningen. Door ook de moeilijkheden in de afgelegde weg te belichten, en niet alleen maar de successen te laten zien, wordt het verhaal ook tastbaar en realistisch. Je werknemers zullen hierdoor daadwerkelijk geïnspireerd raken, omdat ze zien dat iedereen de potentie heeft om buitengewone dingen waar te maken. Of je nu een jonge spreker zoekt, een trendwatcher of een gastspreker die je wilt inhuren. Wij weten hoe we jouw (online) event tot een groot succes kunnen maken.

Waaraan voldoet een goede gastspreker?
Een goede gastspreker die je inhuurt weet met zijn eerste zin je publiek wakker te schudden. Het vertellen van verhalen is uiteraard een van de basisvaardigheden van een goede spreker. Daarnaast is het ook essentieel dat een gastspreker weet wat voor soort mensen hij voor zich heeft; zijn ze kundig op het gebied van het verhaal? Kan hij de diepte in of moet het verhaal een inleiding zijn in het onderwerp? Een spreker van niveau weet van tevoren al precies wat hij kan verwachten en zal grondig voorbereid zijn. Geen evenement is hetzelfde, dus een goede gastspreker zal iedere keer het verhaal weer opnieuw bijschaven aan het publiek en het soort bijeenkomst. Daarnaast zit een goede gastspreker vol energie en weet hij die over te brengen op de zaal. Het kan soms een uitdaging zijn om een hele dag naar verhalen te moeten luisteren, maar besluit je een goede gastspreker in te huren? Dan weet je zeker dat je publiek geen moment vermoeid of verveeld zal zijn!

Een gastspreker boeken:
Het is niet zo moeilijk om overtuigd te raken van het feit dat een goede gastspreker inhuren alleen maar voordelen heeft voor jouw evenement. Zoek je een gastspreker om te komen praten over het laatste nieuws omtrent blockchain of een andere inspirerende technologie? Of wil je een gastspreker inhuren die alles weet over growth hacking, development, social media, artificial intelligence of design? Dit zijn onderwerpen waar Jesse en zijn team extreem veel over weten en dagelijks mee bezig zijn. Wij nemen je mee in onze expertises en de verschillende verhalen die wij te vertellen hebben in een persoonlijk gesprek; neem nu contact met ons op en we geven je voorbeelden van onze succesvolle eerdere sessies als gastspreker.

Gastspreker gezocht? Wat mijn team en ik voor jou kunnen betekenen:
Als je een gastspreker wilt inhuren voor een van de bovenstaande onderwerpen dan zit je dus goed op deze website! Mijn team en ik denken uiteraard graag mee over de invulling van jouw evenement. Wil je dat wij je gasten een gedetailleerde maar ook onderhoudende uiteenzetting geven over een complex onderwerp? Zodat ze aan het einde van de dag met een goede hoeveelheid nieuwe opgedane kennis hun werk voort kunnen zetten? Of zoek je juist een verhaal wat je werknemers meer zal inspireren, zonder al te veel de diepte in te gaan? Hoe kan ons verhaal jouw dag een succes maken? Wij zorgen er in ieder geval voor dat ons verhaal helder, inspirerend en toegespitst is op jouw publiek. Neem nu contact met ons op en we denken graag met je mee hoe we jouw bijeenkomst een succes kunnen maken dankzij de inzet van een ervaren gastspreker.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.