Jesse van Doren Neem contact op
Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Wie is Jesse van Doren? De bedrijven van Jesse:

Ben je op zoek naar een Twitter expert om je Twitter ads te optimaliseren en wil je hiervoor gebruik maken van een Twitter marketing bureau? Wil je adverteren op Twitter om meer leads, verkopen of omzet te genereren? Wil je de naamsbekendheid van je organisatie vergroten? Onze Twitter ads specialisten

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren is veelgevraagd technologie- en innovatie deskundige en dé trendwatcher van dit moment. Hij bevindt zich midden in de technologie-hausse, werd uitgeroepen tot meest beloftevolle jonge ondernemer van het jaar en is regelmatig op televisie te zien bij BNN/Vara, AVRO/TROS en RTL Nieuws.

De bedrijven van Jesse:

Jesse begon met ondernemen op zijn 11e. Dit liep volledig uit de hand en inmiddels hebben hij en zijn team voor meer dan 350 organisaties gewerkt. Je kunt zijn team boeken als onafhankelijk vertrouwde adviseur op het gebied van technologie- en innovatie. Altijd sterk in data-gedreven marketing, design, creatieve campagnes en voice applicaties

Ben je op zoek naar een Twitter expert om je Twitter ads te optimaliseren en wil je hiervoor gebruik maken van een Twitter marketing bureau? Wil je adverteren op Twitter om meer leads, verkopen of omzet te genereren? Wil je de naamsbekendheid van je organisatie vergroten? Onze Twitter ads specialisten helpen je graag.

Mijn naam is Jesse van Doren en als oprichter van Brize, een social media agency gespecialiseerd in Twitter ads zijn wij gespecialiseerd in het adverteren op Twitter.


Hoe werkt adverteren op Twitter?
Het team van Brize heeft kennis van de processen die van toepassing zijn op Twitter ads.

Twitter ads hebben drie hoofddoelen om positieve resultaten te behalen:
1. Bereik nieuwe potentiële klanten
Om nieuwe potentiële klanten via Twitter ads te bereiken, moet je bedrijf tweets promoten om je bericht te verspreiden naar mensen die je Twitter account nog niet volgen.

2. Vergroot het aantal volgers
Twitter heeft dagelijks 100 miljoen actieve gebruikers. Om succesvol te adverteren op Twitter moet je je community laten groeien en je account promoten om volgers van hoge waarde te krijgen.

3. Resultaten in realtime
Met Twitter ads kun je de voortgang van je advertenties monitoren door de groei van je volgers bij te houden en te ontdekken hoe mensen omgaan met je tweets. Als een Twitter agency beschikken mijn team en ik over de expertise die nodig is om ook diepgaande analyses uit te voeren.

We begrijpen de stappen die genomen moeten worden bij het adverteren op Twitter. We stellen zorgvuldig een doelgroep samen op basis van interesses, demografie, geografie en andere factoren die van toepassing zijn op je bedrijf. Vervolgens stellen we de campagne op.

MobileSuccess_Infographic_2014_UK_1_1.jpg
Infographic: gebruik van Twitter Mobile Bron: Pinterest, Bron: PinterestSoorten Twitter ads
Wanneer je wilt adverteren op Twitter, is er keuze uit drie advertentietypen. Deze advertentietypen zijn; gesponsorde tweets, gesponsorde accounts en gesponsorde trends.

Gesponsorde tweets
Gesponsorde tweets vormen het krachtigste advertentiemiddel op Twitter. Gesponsorde advertenties worden bovenaan de zoekresultaten geplaatst, wanneer een persoon op bepaalde zoektermen zoekt. Zowel bij personen die je volgen als personen die je nog niet volgen wordt de tweet bovenaan hun tijdlijn geplaatst.

Gesponsorde accounts
Gesponsorde accounts zijn nog een voorbeeld van een betaalde manier om op Twitter te adverteren. Met behulp van het eenvoudige algoritme van Twitter worden je gesponsorde accounts aanbevolen bij gebruikers die soortgelijke accounts volgen. Het is een eenvoudige manier om je account in het suggestievak van een gebruiker te plaatsen en om nieuwe volgers te krijgen.

Gesponsorde trends
Twitter ads specialisten zien gesponsorde trends als een betaalde versie van 'trending topics'. De gekochte plaatsing van bedrijven bovenaan de Twitter lijst laat zien waar gebruikers over praten. Gesponsorde trends zijn zeer krachtig aangezien zij discussies teweeg brengen bij potentiële en bestaande klanten. Dit type Twitter advertentie kan zeer nuttig zijn omdat het twee dingen kan realiseren.

Allereerst kunnen gesponsorde Twitter ads opwinding creëren voor een evenement of gebeurtenis die nadert. In het verleden hebben aankomende filmreleases het succes van gesponsorde trends aangetoond. Deze creëerden een hype rondom de première en wakkerden vele discussies aan.

Ten tweede kunnen gepromote trends ook een sneeuwbaleffect hebben op actuele gebeurtenissen. Dit is gunstig wanneer het zakelijk tweeten betrekking heeft op het evenement. Bijvoorbeeld in het geval van weer updates of sportevenementen, waarbij gebruikers willen dat hun feed up-to-date nieuws bevat. Zo kunnen bedrijven die hun tweets aan deze gebeurtenissen relateren zichzelf van nieuwe volgers voorzien. Onze Twitter ads specialisten kunnen je bedrijf hulp bieden bij dit soort gebeurtenissen.


Waarom zou mijn bedrijf adverteren met Twitter ads?
Brize wijst je graag op de potentiële successen die met Twitter ads behaald kunnen worden. Twitter heeft indrukwekkende statistieken laten zien van bedrijven die op het sociale media platform hebben geadverteerd. Twitter claimt dat 66% van de kleine of middelgrote bedrijven (MKB) het advertentieplatform heeft ontdekt.

Omdat Twitter directe communicatie mogelijk maakt met potentiële en bestaande klanten, kan het potentieel van het sociale media platform voor je bedrijf niet worden onderschat.

Screen Shot 2017-09-21 at 13.50.38.png
Afbeelding: Twitter Users Statistics Bron: Visibility Magazine


Je kan gebruik maken van onze Twitter ads expertise om succesvolle Twitter advertentie campagnes te realiseren. Onze specialisten zijn bekend met de verschillende procedures en met onze ruimschootse ervaring helpen we je graag verder met het adverteren op Twitter. In het onderstaande contactformulier kan je je e-mailadres achterlaten om te ontdekken hoe Brize je bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen met behulp van Twitter ads.

Vergelijkbare artikelen

Neem contact op met mij

Je kan mij bereiken via social media, email of vul gewoon het formulier hieronder in.

Je moet je naam invullen.
Je moet een geldig e-mail adres invullen.
Je moet een bericht invullen.

Bedankt!

Je aanvraag is ontvangen, ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen.