Nederlands
Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Wie is Jesse van Doren? What is Brize?

Een jonge spreker als keynote speaker: de ideale keuze voor een inspirerende sessie over digitalisering en business. In Nederland, voor heel Europa of wereldwijd: door een ervaren spreker met een jonge blik.Jesse van Doren is keynote speaker. Hij is een belangrijk middelpunt in de technologiehausse, en werd al bekroond

Wie is Jesse van Doren?

Jesse is an entrepreneur with a strong passion for digital marketing as well as helping companies achieve growth for their business through critical analysis.

What is Brize?

Jesse founded Brize with the idea that he could bring better insight to various companies through customized team workshops, hackathons, and events that address that business’s needs.

Een jonge spreker als keynote speaker: de ideale keuze voor een inspirerende sessie over digitalisering en business. In Nederland, voor heel Europa of wereldwijd: door een ervaren spreker met een jonge blik.

Jesse van Doren is keynote speaker. Hij is een belangrijk middelpunt in de technologiehausse, en werd al bekroond tot de meest beloftevolle ondernemer van het jaar 2014. Hij richtte onder andere tech communities op in meer dan 20 landen en was medeoprichter van de World Hackaton Day. Een evenement waarbij 500 creatieven strijden voor wereldwijde erkenning, als talent in de online wereld.

Jesse is een jonge keynote speaker en is beschikbaar om grote en kleine bedrijven te adviseren over organisatieveranderingen, marketing en digitalisering. Hij weet hoe businesses werken en inspireert met zijn jonge visie. Bij grote opdrachtgevers zoals Google, Microsoft, Red Bull en in Nederland de Efteling. Boek hem als jonge spreker. Voor een keynote of voor een andere rol tijdens een congres of conferentie.

Je kiest daarmee voor het voordeel van een jonge spreker. Met een bijzondere visie, zowel op de toekomst als op de huidige digitalisering en het gebruik van marketing voor business. Een spreker met diverse mogelijkheden, dankzij de uitermate flexibele opstelling en uitgebreide ervaring als dagvoorzitter, trainer en spreker. Over innovatie en hackatons, net al s over growth hacking en jongeren in het algemeen.


Het voordeel van een jonge spreker
Niemand staat zo midden in het technologische leven als een jonge spreker. Voor een verfrissende visie door een keynote speaker, die is opgegroeid met de technologie die grote businesses steeds slimmer inzetten. Om hun jonge klanten te bereiken en slimmere oplossingen te bieden. Om het verschil te maken en om op te vallen tussen al het beschikbare aanbod. In een wereld die snel verandert, rondom jonge sprekers die als geen ander weten wat er gaande is.

Een jonge spreker voor een keynote, maar met de ervaring die er nodig is om een goed verhaal neer te zetten. Voor een spreker die weet wat er nodig is om een zaal te inspireren en te motiveren. Met herkenbare voorbeelden en unieke inzichten, net als bijzondere oplossingen voor problemen waar we al jaren mee te maken hebben. Vanuit een frisse visie die een jonge spreker kenmerkt. En een keynote speech die verandering kan brengen, ten opzichte van de bekende verhalen die we al veel langer horen.

Sla een heel andere weg in, met een nieuwe visie voor digitalisering en op het gebied van business. In Nederland en daar buiten, dankzij de internationale mogelijkheden. In het Nederlands of in het Engels, om daar ook buitenlandse medewerkers en gasten op een goede manier bij te kunnen betrekken. Uiteenlopende mogelijkheden, altijd op basis van de motivatie om anderen een stap voor te zijn en een keynote speech die het verschil kan maken.


Jonge spreker voor een keynote: de mogelijkheden
Een jong talent als keynote speaker: de beste keuze voor grote organisatie die op zoek zijn naar een vernieuwende visie. Met ervaring bij Red Bull, Google, Microsoft, De Efteling en andere grote nationale en internationale klanten. Voor een bijzondere blik op de toekomst en een creatieve oplossing voor problemen waar serieuze businesses al veel langer mee worstelen. Ontdek de mogelijkheden van een keynote door een jonge spreker:


En uiteraard is er meer mogelijk buiten deze voorbeelden om. Boek een jonge keynote speaker voor tijdens een congres en conferentie, of tijdens een bedrijfsdag waarbij je medewerkers op een bijzondere manier wilt inspireren en motiveren om in actie te komen. Een jonge spreker met ervaring als keynote speaker, om een bijzonder verhaal te presenteren dat de manier van denken verandert.


Wat mijn team en ik voor jeu kunnen betekenen
Samen met zijn team is Jesse van Doren een jonge keynote speaker. Als trendwatcher en futuroloog, of heel specifiek afgestemd op de digitalisering en de invloed op business. Vanuit de marketing en Growth Hacking of een andere discipline, altijd met een unieke blik op de wereld. Een jonge visie die helpt te motiveren en inspireren. Om het anders te doen en een tandje bij te schakelen.

Kies voor een unieke keynote speech door een jonge spreker, die weet wat er moet gebeuren om een zaal met deelnemers in beweging te krijgen. Met uitgebreide ervaring in Nederland en daar buiten. Voor een verhaal dat nationaal en internationaal potten breekt.

Vergelijkbare artikelen

Want to see how my team at Brize can help you integrate better into the smart cities of the future? Sign up for our newsletter.

Please enter your first name
Please enter your last name
Email address is invalid, please correct

Bedankt!

I have received your message and will be in touch very soon, thank you for your interest.